bios professors SOM(A) DANSA

Dominik Borucki (Barcelona /Alemanya)
és bailarí, actori coreògraf Alemany amb una àmplia trajectòria internacional. Resideix a Cardedeu/ Barcelona i treballa la dansa, la teràpia psico-corporal i la sanació. Des de 1994 dona classes i presenta les seves obres de dansa en més de 15 paisos d’Amèrica, Europa i la India. El seu interès especial  tant en els tallers com en les actuacions, , és la improvisació com a art independent en escena. Per a més informació: www.dominikborucki.com

 

Samuel Letellier (Barcelona / França)
Format en mètode Feldenkrais a París amb Miriam Pfeffer i a Barcelona amb Beatriz Walterspiel (2017 – 2012), és professor acreditat per Feldenkrais Federation International.
Comença a estudiar dansa com a nen als 9 anys, i més tard estudia en el conservatori Superior de París. Als 18 anys ja comença la seva carrera professional com a ballarí.
Formarà part de la companyia de Regine Chopinot, primer com a ballarí i després com a assistent de la coreògrafa.
Ha ensenyat i treballat com a freelance amb diverses companyies franceses, alemanyes i irlandeses… (les carnets Bagouet, olivia grandville, stephanie aubin, alain michard, la camionetta, el theater der klänge, les gens du quai). També ha ensenyat dansa a nens, gent amb discapacitats, professors d’esport, ballarins professionals i en el conservatori Superior de Lyon i a l’Institut Internacional de les Arts de Guangdong.
Amb la seva arribada i residencia a Barcelona decideix reorientar la seva professió, la seva vida i actualment està centrat en el treball del Mètode Feldenkrais, ensenyant aquest mètode tant en el seu format de classes grupals com en sessions individuals.

 

Simona Quartucci (Barcelona / Itàlia)
Respirant des de petita la fusió de diferents llenguatges artístics es desenvolupa com a ballarina, actriu, directora artística i formadora.
Es gradua a la Folkwanghochschule dirigida per P.Baush i com actriu en el Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó Cava.
Treballa per a coreògrafs, artistes plàstics, directors teatrals, i de cinema i com a directora de la Cia Rasatabula crea varis espectacles de teatre-dansa i teatre físic coproduïts pel Mercat de les Flors, Sitges Festival Internacional de Teatre, presentats a España i a Itàlia.
Es forma en Moviment Autèntic amb A. Waksman i B. Waissman, en Treball Corporal Integratiu i com a Facilitadora Emocional d’ orientació Gestàltica.
En la frontera entre la dansa, el teatre i l’autoconeixement ha impartit tallers de dansa-teatre, expressió corporal i llenguatge del cos, y tècniques d’improvisació en Centres de Creació d’Itàlia i de Catalunya.
També és facilitadora en el desenvolupament d’habilitats, comportaments i actituds, gestió de la dificultat i de l ‘estrès, creixement personal i grupal per a persones i empreses com Afinity, Infojobs, Pirelli entre altres.

 

Alba Raventós (Barcelona)
Es educadora Somàtica del Moviment certificada per l’Escola de Body Mind Centering © a Alemanya, Post-grau en Treball Corporal Integratiu per INEFC a Barcelona, i Diplomada en Teràpia Ocupacional per la Universitat Autònoma de Barcelona.   Co-fundadora de l’Associació Ara en Moviment, ha organitzat el Festival Internacional New Year Dance Festival a Barcelona, de Dansa Contemporània, Contacte Improvisació i Arts performàtiques i actualment està gestant la segona edició.
Alberga 14 anys d’estudi i pràctica de la veu com a cantant.
Y actualment es troba en el procés de creació d’una peça de dansa amb la companyia Deria + Rectificadora.

 

Olga Tragant (Barcelona)
Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000  fins l’actualitat.
L’Olga és  llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93).  Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació  que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als  Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.
Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa.

 

Laura Zubiaur (Lleida)
He tingut relació amb el treball corporal des de petita, primer amb la dansa clàssica i després amb la dansa jazz i contemporani.
M’inicio al ioga amb Bea Vidal i l’impacte que produeix el ioga en la meva vida fa que cregui necessari aprofundir en el seu coneixement. M’he format com a professora de ioga amb Saül Martínez Calvo i Carme Horta Guerrero, al Centre de Ioga i tècniques Alternatives, reconegut per la I.Y.F. (International Yoga Federation). He ampliat la meva preparació de Hata ioga amb Maite Lleida, Ramon Marpons, Enric Boadas, Consol Bofill, Manuel Morata i Quim Altès.
M’he format en Qi gong i en Qi gong Cor del Tao amb Josep Muñoz a l’escola Heilpraktiker de BCN. I sóc mestra de Reiki, sistema Usui, formada amb Nicolás Iturrieta.
També he realitzat cursos i seminaris de Ioga Egipci, Meditació, Tai-xi i Diafreo.
Des de l’any 2008 dono classes de ioga en diversos centres de la província de Lleida.i recentment estic impulsant un espai de Ioga, Art i Teràpies naturals a Verdú, Cal Talaveró Vital.