aproximacions a la composició instantàneaamb Societat Alaka (Maria Mora, Helena Pellisé, Melissa Scioscia i  Majo Villafain)

dissabte 2 Desembre

10:30 – 13:30h  i  15 – 18h

preu: 45€

 

ÀREA DE TREBALL: creació, expressió
EXIGÈNCIA TÈCNICA: bàsica
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: obert a diferents nivells d’experiència.

 

Durant la primera part del taller escalfarem el cos i entrarem en ell amb sèries de moviments i exercicis simples per tal d’adquirir tonicitat, consciència i una major percepció del propi cos,  entre els participants i en relació amb l’espai.
En la segona part compartirem algunes  de les eines d’improvisació que ens han acompanyat com a grup, com a Societat Alaka.
La nostra intenció és explorar junts/es les possibilitats que ofereixen les següents propostes: la connexió entre els cossos des de l’acció de sostenir, l’ ampliació de la percepció a través del contacte amb l’altre, i la mirada com a acte motriu i comunicatiu.
 


 

Societat Alaka

És un col·lectiu format per: Maria Mora, Helena Pellisé, Melissa Scioscia i  Majo Villafain

És un laboratori en el què les integrats comparteixen un mateix interès per la dansa, el cos i el moviment i en el què cada integrant aporta els seus coneixements des de la seva trajectòria i estil.
La Societat Alaka fou creada el Desembre de 2016. La direcció és horitzontal i  col·laborativa, on el vincle s’estableix des del sostenir, creant així una unitat col·lectiva.  https://www.facebook.com/SocietatAlaka/
Foto: Csaba Nagy