contact improvisació

amb Ester Momblant

dimarts de 18 a 20h

120€ / trimestre tardor (no hi ha matrícula)
70€ / paquet 5 sessions
16€ classe solta

ÀREA: tècnica de moviment + treball creació
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: demanem tenir una base en el treball de moviment i la dansa

En aquest curs de Contact Improvisació explorarem la dansa a la qual el nostre cos està sotmès constantment entre l’atracció de la gravetat, la massa corporal i el to muscular. Treballarem amb aquests conceptes des d’una perspectiva sensorial i física, en solos i en parelles. Aclarirem conceptes com pes, to muscular, deixar de fer; entre resistir i empènyer, entre força i bloqueig.
Treballarem la relació entre pes-gravetat-to per a conèixer i entrenar eines d’improvisació que ofereixen coherència, espontaneïtat i joc a la dansa.

 


ester momblant

Es va graduar en Dansa i Arts Relacionades a la Chichester University a Anglaterra i a la School for New Dance Development a Amsterdam. Des del 1997 ha estat ballant, actuant, ensenyant i investigant. Ha donat classes per Europa, Rusia, Brasil i Israel. Un dels seus interessos professionals és la relació entre pedagogia, consciència corporal i processos personals a través del moviment.
Des del 2014 és professora de consciència corporal per a músics a l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona. 
‘Per a mi el Contact Improvisació és un estudi en moviment entre el cos i la ment’.