Iniciació a la dansa. El moviment com a impuls bàsic

amb Núria Guiu

del 10 al 14 Juliol
de dilluns a divendres
16:30 – 18h
60€
10% dte pels alumnes amb matrícula

 

Les classes combinaran exercicis tècnics, fraseig o seqüències de moviment i també exercicis més oberts  on poder experimentar el moviment des de un lloc més sensorial. Gaudirem de la música, del ritme i del moviment com a impuls bàsic i innat a través d’un  treball que ens permeti ser fidels a les lleis físiques (pes, espai, temps, direcció, gravetat, resistència…).

_________________________________________________________________________________________

 

Núria Guiu (Barcelona)

Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la jove companyia ITDansa. Més endavant balla amb diferents companyies com Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), La Veronal, Jasmin Vardimon, Kobalt Works, Ingri Fiksdal, Gisele Vienne, Manuel Rodriguez, entre d’altres.
Com a coreògrafa ha creat Portal, estrenada al Festival Oktoberdans a Noruega 2014 i més tard a la Sala d’Hiroshima a Barcelona. Ha treballat durant 4 anys com a assistent de coreografia de la companyia Kobalt Works (Bèlgica) en projectes desenvolupats a països com Cambodja, Filipines, Vietnam o Corea.
Actualment està creant un nou solo que s’estrenarà a Barcelona aviat, està cursant una formació de yoga Iyengar i un Grau d’Antropologia i Evolució Humana a la UOC. www.nuriaguiu.com

_________________________________________________________________________________________