Jam improvisació (composició instantània): Taller + Jam

dissabte, 12 Maig 2018

amb Societat Alaka: Helena Pellisé, Maria Mora, Melissa Scioscia i Majo Villafaina

 

Taller d’Improvisació
17 – 19:30h

Jam guiada
19:30 – 21:30h

 


 

Taller d’improvisació
17 – 19:30h

 

En aquest taller arribarem al cos amb sèries de moviments i exercicis simples per tal d’adquirir tonicitat, consciència i una major percepció del propi cos,  entre els participants i en relació amb l’espai. Compartirem algunes de les eines d’improvisació i Composició Instantània que ens han acompanyat com a grup, com a Societat Alaka. La nostra recerca és al voltant de l’acció de sostenir com a connexió entre els cossos, l’ampliació de la percepció a través del contacte amb l’altre, i la mirada com a acte motriu i comunicatiu.
A continuació gaudirem d’una Jam d’improvisació, un espai obert d’exploració on posar en pràctica les eines apreses i les adquirides amb altres cossos. La guiarem perquè l’exploració tingui el mateix focus per a tothom. Gaudirem de música en directa que ens acompanyarà durant l’escriptura col·lectiva.

 

Jam guiada
19:30 – 21:30h

 

Gaudirem d’una  Jam d’improvisació, un espai obert d’exploració on posar en pràctica les eines apreses i adquirides amb altres cossos i les eines que porti cadascú. La guiarem perquè l’exploració tingui el mateix focus per a tothom. Gaudirem de música en directa que ens acompanyarà durant l’escriptura col·lectiva.

 


 

Societat Alaka

És un col·lectiu format per Helena Pellisé, Maria Mora, Melissa Scioscia i Majo Villafaina. Totes elles són creadores independents amb una trajectòria com a creadores i pedagogues. Comencen a treballar juntes el desembre 2016 compartint un mateix interès pel cos, el moviment i la composició instantània. La seva direcció és horitzontal i col·laborativa, on el vincle s’estableix des del sostenir, creant una unitat col·lectiva i desenvolupant així un vocabulari comú per a ser posat a escena. ‘Arxipèlag #’ és el primer projecte escènic de Societat Alaka, creat en residència a tragantDansa (Barcelona). https://www.facebook.com/SocietatAlaka/

 


 

Contribució

taller: 10€
jam: 3€
taller i jam: 12€


Inscripció

No cal fer inscripció prèviament. La contribució s’abonarà  a l’ arribar.