JOC I MOVIMENT EN FAMÍLIA

 

CREATIVITAT, VINCLES, RESPECTE I MOVIMENT

 

amb Cristina Martí i Toni Vinyals

dates: 30 juny i 1 Juliol (arribada dia 30, a les 11h/ finalització dia 1, 18h)
dirigit a: famílies amb nens i nenes de totes les edats
allotjament i àpats : Casa Rural l´Era d´en Rovira (casa veïna a  tragantCamp).
preus: inclouen curs + allotjament  + àpats


inscripcions

data límit inscripció: 15 juny (descomptes si feu la inscripcions abans del 20 de maig)
família de 2 persones: 330€ (300€ abans del 20 de maig)
família de 3 persones: 420€ (390€ abans del 20 de maig)
família de 4 persones: 480€ (450€ abans del 20 maig)

 


 

Us proposem  moure’ns i jugar en família. Crear un espai de trobada, un espai segur on poder interactuar de forma lliure i espontània, un espai per compartir inquietuds, on floreixin les individualitats dels petits i dels grans.

El cos, l’espai i el moviment seran els protagonistes.  Ens servirem de la dansa, les  cançons, els jocs i les improvisacions guiades. Passarem per diferents propostes de moviment per poder explorar les seves infinites variants, sempre respectant el desenvolupament motor de l’infant. L’acció i el desenvolupament de l’activitat s’adaptarà a les necessitats i descobriments del moment i a la dinàmica del grup.

Ens agrada jugar amb materials no estructurats (paper, cartró, teles, cordes, fustes…), aquests ens regalen la possibilitat de descobrir, redescobrir i experimentar amb sensacions, textures, estructures i nous espais. És una oportunitat per observar i gaudir de la creativitat i deixar sortir els potencials creatius.

Combinarem les sessions dins i fora la sala per gaudir de l’entorn incomparable que  ens proporciona  la natura. Explorarem l’espai exterior per connectar-nos, obrir la mirada i escoltar les necessitats autèntiques del moment.

Moure’ns junts, ballar, experimentar, cantar, parlar, escoltar, descobrir, construir, observar, proposar, jugar…

 


 

Qui som? La Cristina Martí, el Toni Viñals i les nostres filles, la Fiona i la Daniela.

 

Cristina Martí

Mare, ballarina, coreògrafa, assessora de moviment i pedagoga de dansa. Titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona el
1998, i equivalència d’Estudis Superiors de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona el 2010. Co-fundadora de CreaMoviment – Moviment i joc en família (2012).

“La maternitat em dóna una nova oportunitat de seguir creixent i obrir la mirada a nous horitzons i realitats. El projecte familiar “Moviment i joc en família” em porta a especialitzar-me en tallers de dansa, moviment i joc, adreçats a famílies amb nens. Aquest contacte amb els infants m’ofereix la possibilitat d’aprofundir en l’univers de la dansa i la possibilitat d’explorar, gaudir i compartir la creativitat a través de la presència, la disponibilitat i l’escolta”.

 

Toni Viñals

Pare, actor i cantant. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Creador i intèrpret a nombrosos espectacles que l’han dut des de l’Eixample fins a Berlín, des del Palau de la Música fins al Maldà. Li agrada la barreja de disciplines artístiques que difuminen les barreres entre teatre, música i moviment, combinant espectacles comercials i el teatre de creació i experimentació.

“El naixement de la meva primera filla va plantat la llavor de CreaMoviment, per compartir l’experiència artística des de la mirada de la paternitat.”

 

 

 


 

Organització Jornades

dissabte 30 juny

11:00h. ARRIBADA
12:00h. – 13:30h. Benviguda i pràctica a la sala.
13:30h. DINAR
15:30h. – 17:00h. Pràctica a la sala amb materials de fusta.
17:00h. – 18:00 h. Descans i BERENAR
18:00h. – 19:30h. Pràctica a al natura.
20:30h. SOPAR

diumenge 1 juliol

08:30h. – 09:30h. ESMORZAR
10:00h. – 11:30h. Pràctica a la natura (recollida d’elements a la natura).
11:30h. – 12:30h. Descans i fruita
12:30h. – 13:30h. Dinàmica amb els elements recollits.
13:30h. DINAR
16:00h. – 17:00h. Pràctica a la sala.
18:00h. COMIAT

 


 

Allotjament

Casa Rural l’Era d’en Rovira, situada just davant de tragantCamp. L’era del Rovira és una antiga masoveria, es tracta d’una edificació aïllada, totalment de pedra, ubicada a l’Alzina de l’Aguda i que data del S XIX.
La casa ha estat totalment reformada i equipada amb totes les necessitats actuals.

Cada família disposarà d’una habitació. Hi ha 5 habitacions, 4 d’elles són habitacions  dobles  amb llits individuals on hi afegirem llits suplementaris pels nens i nenes segons la família. I també hi ha una habitació amb llit de matrimoni on també hi afegirem algun llit.

També disposem d’una habitació compartida a tragantCamp, que utilitzarem si es fa necessari.

+ info: http://leradelrovira.com

  

Menjar /Àpats

 
El nostre cuiner, l’Andrés, ens prepararà uns àpats saludables i deliciosos, prioritàriament vegetarians i adequats pels nens.
 
 
 


 

Com arribar

 

c/ de l’om, nº 1, CP. 25748, l´Alzina de Ribelles, La Noguera, Lleida.

Pels cursos mirem d’organitzar-nos compartint els possibles cotxes dels participant. Si això no és possible, la segona opció és el servei d’un taxi-furgo de Ponts que ens trasllada des de Barcelona a l’Alzina i  de l’Alzina a Barcelona o des d’on hi hagi el grup més nombrós. Nosaltres ajudem per  organitzar el transport.

En cotxe:
Venint de Barcelona o de Lleida per la A2, a l’alçada de Cervera, agafeu la sortida 520 en direcció Ponts per la carretera L311.
Un cop passat el poble de Cabanabona trobareu el trencall de l’Alzina a la dreta
Hi ha aproximadament 1h30 en cotxe des de Barcelona i  1h des de Lleida.

Coordenades GPS: 41º51’58.8″N1º14’28.3″E.

Autocar:
Es pot arribar en autocar fins a Ponts (7km de l’Alzina). Els autocars Alzina Graells fan el trajecte entre Barcelona i Andorra i tenen parada a Ponts  (www.alsa.es). Els  horaris són molt limitats. Només hi ha 2 autocars /dia i trajecte.  Si arribeu en autocar us podem venir a buscar a Ponts.

 


 

tragantCamp [pel cultiu de la dansa i les pràctiques corporals]

sobre tragantCamp

 

 


 

INSCRIPCIONS I  INFORMACIÓ

per més informació no dubeu en contactar amb nosaltres
info@tragantdansa.com / 666 28 57 15
Per formalizar la inscripció