Movent-me amb els meus personatges / Dansa-teatre

amb Simona Quartucci

13 i 14 de maig
dissabte de 10 a 14h  i 15:30 a 17:30h
diumenge de 10 a 14h
preu: 70€
10% dte als alumnes matriculats i als socis de l’APdC i APCC

 

Acostumem a identificar-nos amb una sola manera de ser: Jo sóc així !, i aquesta única visió d’un/a mateix/a, aquest únic personatge probablement limita el nostre ampli ventall de possibilitats per actuar – moure’ns en la vida.
De forma lúdica i a través de la música, el moviment expressiu, la dansa, la meditació activa, l’escriptura lliure, el so i la veu, us proposo un espai en le qual poguem treure a escena aquells personatges que tinguem darrera les ‘cametes’ de la nostra única personalitat. Ens donarem compte de l’oportunitat d’actuar-nos en moviment per actualitzar-nos i així ajudar a convertir-nos en sers més oberts, lliures i creatius.
Descobrirem la íntima relació entre moviment, relació amb l’espai, pensaments i emocions, coneixent així els tres centres: el físic, l’emocional i el mental que ens guien i modelen.

 


Simona Quartucci

Ballarina, actriu, directora artística i formadora. Respirant des de petita la fusió dels diferents llenguatges artístics, comença la seva carrera artística als 4 anys a la Biennale de Venezia. Es titula en Dansa a la Folkwanghochschule dirigida per P.Baush. Freqüenta cursos de interpretació a la Guildhall School of Drama de Londres i es gradua com actriu en el Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó Cava. Es forma en Moviment Autèntic amb A. Waksman i B. Waissman, en Treball Corporal Integratiu i com a Facilitadora Emocional d’ orientació gestàltica.

Treballa per a coreògrafs, artistes plàstics i directors teatrals com: J.Jonas, M.Abramovich, L.Weiner, S.kerdmand, J.Fontano, A.Borriello, M.Bolognini, D.Chante, A. Morte, C.Dilley, V.Saez entre altres, en espectacles presentats a la Biennale di Venezia, Wiener Festwocken, Festival de Edimburgo, Hebbel Theater de Berlín, entre altres llocs.

Com a directora de la Cia Rasatabula ha creat varis espectacles de teatre-dansa i teatre físic coproduïts pel Mercat de les Flors, Sitges Festival Internacional de Teatre i presentats a España i a Itàlia. Recentment ha col·laborat en la direcció dels espectacles de teatre Quasi (Maine) ,Maggie & Maggy i de teatre físic Erbeste i com co-protagonista en Historia de mi huida, en llargmetratges de cinema independent i en diversos curtmetratges.

En la frontera entre la dansa, el teatre i l’ autoconeixement ha impartit tallers de dansa-teatre, expressió corporal i llenguatge del cos, i tècniques d’improvisació en Centres de Creació d’ Itàlia, a la Universitat de Roma la Sapienza i a tragantDansa.