Parlar a Escena – Accionar el Text

amb Fèlix Pons

del 10 al 14 de Juliol
de dilluns a divendres
de 10h a 12h
70€
10% dte als alumnes amb matrícula i als socis de l’APdC

 

Curs intensiu per a ballarins, ‘perfomers’, ‘movers’, gent del circ, cabaret, etc i per a tots aquells que vulguin millorar la seva tècnica vocal i explorar les possibilitats expressives de la paraula a escena.

Aquest curs de caràcter pràctic vol entrenar als intèrprets de diferents disciplines de manera àgil, dinàmica i lúdica, en els recursos fonamentals de la tècnica vocal i la interpretació amb text, per tal què puguin integrar-los a les seves diverses pràctiques.
L’objectiu és donar als participants les eines fonamentals per a un ús orgànic i professional de la veu, assolir la tècnica necessària per afrontar la interpretació amb text i potenciar-ne el registre expressiu. A través de senzills exercicis prendrem consciència dels principals elements que intervenen en la veu parlada i veurem com fer-los servir de manera natural i òptima per potenciar-ne el seu ús.
També explorarem les possibilitats expressives de la paraula en relació al moviment, de manera que treballarem el text associant-lo i dissociant-lo del moviment.

 

________________________________________________________________________________________

 

Fèlix Pons (Barcelona)

És actor, director i artista visual. Llicenciat en interpretació per l’Institut del Teatre i Grau Superior en Escultura per l’Escola Massana. Ha desenvolupat una llarga carrera com actor al teatre i a la televisió. Ha treballat amb directors com Àlex Rigola, Xavier Albertí, Marcial Di Fonzo Bo, Sergi Belbel, Ramón Simó, Joan Ollé i Helena Pimenta.
Ha estudiat dansa al Centre Coreogràfic de Montpellier on s’ha format entre d’altres amb Julyen Hamilton, Mathilde Monnier, Boris Charmatz.
L’any 2013 crea la companyia ARSENIC ART STUDIO des d’on ha produït els espectacles: La Tardor Barcelonina, Consejos de un discípulo de Morrison a un fanático de Joyce, la trilogia Barceló/Twombly/De Staël i Souvenir. Ha estat resident a la Biennale di Venezia i dins les arts visuals ha exposat a la Universitat de Sankt Gallen (Suïssa), La Nit dels Museus (Hospitalet), Nou Espai Mallorca (Barcelona) i el Taller BDN (Badalona).