accés a les classes ONLINE

 
 
Durant aquest trimestre de Primavera’20, continuarem les classes amb el format online a través de ZOOM. Per aquest motiu, us volem explicar com podeu connectar-vos a aquesta plataforma per participar de les sessions.
 
 
 
ZOOM és una aplicació que ens permet fer videotrucades en grup, sense necessitat de registrar-vos, únicament heu de descarregar-vos-la. Potser tardeu uns minuts a preparar l’ordinador, així que recomanem fer-ho amb temps i que seguiu aquests passos abans de l’inici de la classe:
 
1. Descarregar-vos l’aplicació. Podeu fer-ho aquí: https://zoom.us/support/download.
 
2. Abans de començar la classe, us enviarem per mail un enllaç / link que us dirigirà a la videotrucada de ZOOM. ESTEU ATENTES AL MAIL!
 
3. Cliqueu l’enllaç que us enviarem i a la pantalla que us apareixerà, seleccioneu l’aplicació zoom.us i cliqueu la pestanya “abrir enlance”. 
 
4. Haureu d’habilitar el micròfon i la càmera del vostre ordinador, perquè també pugueu participar de la classe. Si entreu a “Vista del hablante” podreu escollir una altra opció de visualització de la videotrucada.
 
 
També us deixem aquest enllaç a un tutorial fet per la mateixa plataforma ZOOM. Recomanem provar aquest procés abans que tingueu la primera classe, per assegurar-vos que tot funciona correctament. En principi es tracta d’una plataforma senzilla d’utilitzar. Si teniu algun problema, podeu escriure’ns!!