Axis syllabus. Eficiència i ecologia del moviment

amb Maria Mora

 

dates: del 6 al 10 de Juliol
de dilluns a divendres, de 10 a 12h

preu: 70€  tot el curs / 20€ classes soltes
dte: 10% dte si t’apuntes a més d’un curs / 65€ socis APdC i alumnes curs 2019-20 de tragantDansa

* Es donarà prioritat a les persones que s’apuntin a tot el curs / Els descomptes no són acumulatius.
** El descompte d’alumnes s’aplicarà a qui hagi fet classes com a mínim en 2 trimestres d’aquest curs 2019-2020
*** Places limitades per garantir les mesures d’higiene i seguretat. 

 

ÀREA: tècnica – exploració
EXPERIÈNCIA: obert a diferents experiències i pràctiques de moviment i diversos nivells

 

CURS PRESENCIAL amb les mesures d’ higiène, desinfecció i seguretat requerides.
tragantDansa  elaborarà un protocol  per tal d’adaptar-se al compliment de les mesures de distanciament, higièniques i protecció establertes en el Plà per a la Transició cap a una nova Normalitat, que contempla la reobertura de les Escoles de Dansa a partir de la Fase II. + info

 


 

Axis Syllabus. Eficiència i ecologia del moviment (tècnica i exploració)


En aquest curs treballarem diversos temes intrínsecs al moviment i la dansa: l’estructura òssia, muscular, la fàscia i la física del moviment, etc. Volant a terra, girant i saltant, gaudir de l’art de moure’s i de ser mogut per la nostra increïble fiscalitat. Explorarem l’eficàcia de la nostra estructura i com el nostre cos emmagatzema i allibera energia cinètica per tal de moure’s.


Axis Syllabus
(AS) fou fundat pel ballarí Frey Faust i desenvolupat des de fa 30 anys per ballarins i professionals de diferents àmbits: arts del circ, fisioterapeutes, físics, osteòpates, ballarins, professors… que integren l’Axis Syllabus International Research Network (ASIRN).

Amb aquest treball s’ofereix una base per a l’auto coneixement i l’autonomia, i un desenvolupament de reflexos i hàbits per tal de conservar la salut corporal durant el moviment, en dinàmica.

 


 

Maria Mora

Ballarina-intèrpret,  docent de dansa contemporània, moviment, improvisació i contact improvisació. Comença amb estudis musicals al Conservatori d’Enric Granados  (Lleida), i en l’acabar s’endinsa en la Dansa en el Conservatori de Tarragona, i posteriorment viatja a Brussel·les durant 5 anys per continuar el seu desenvolupament en el camp de la dansa amb diversos  mestres i estils.

L’any 2007 s’involucra amb l’ASIRN   l’Axis Syllabus International Research Network,  sent mestra certificada des de fa 5 anys. Actualment ensenya dansa i contact improvisació per Catalunya, l’Estat Espanyol i a l’estranger (França, Itàlia, Hongria, Bèlgica…), 

ensenyant a través d’aquest sistema de referència.

Treballa com a intèrpret i investigadora en la dansa improvisació. Ballarina en el Col·lectiu  Free’t Soundpainting de Lleida, Duo Quasi Serenor i Duo Dau. Intèrpret en la companyia Zum Zum Teatre  de Lleida.
 Organitzadora i professora de la comunitat Mou-lo de contact improvisació, participant en l’organització d’intensius, classes regulars i jams a Lleida.

 

 

 

+ vídeo sobre Axis Syllabus

+ vídeo amb imatges i comentaris de la Maria Mora