Consciència i moviment

CURS 2023 – 2024
Trimestre Tardor: octubre, novembre i desembre 2023

 

amb Olga Tragant

divendres 
horari: de 17  a 18:30h

dates: del 6 d’octubre al 22 de desembre (excepte 13 d’octubre i 8 de desembre)
lloc: tragantCamp, a l’Alzina de l’Aguda (entre Ponts i Guissona)
dirigit a: Tothom. Adults de diferents edats amb o sense experiència prèvia

els divendres a la tarda oferim 2 cursos:
Consciència i moviment i Base de la Dansa
Pots apuntar-te a un dels dos cursos, o  als dos.

 

Sobre el curs CONSCIÈNCIA I MOVIMENT

A partir de diferents propostes de moviment, millorarem la mobilitat del cos i aprendrem a diferenciar i connectar diferents parts. Afinarem l’escolta del propi cos posant atenció a com ens movem i com organitzem el nostre cos per fer un gest, una acció o un moviment.

Aquest treball ens ajudarà  a sortir dels nostres patrons habituals i cercar més disponibilitat,  sensibilitat i eficiència, i alhora més llibertat de decisió, d’acció i d’expressió. 
Amb aquesta pràctica  millorarem tant en els  moviments quotidians com els moviments de qualsevol pràctica corporal, artística i esportiva que puguem realitzar.

Ens valdrem de diversos treballs, pràctiques i aprenentatges com: l’anatomia vivenciada, la consciència sensorial, el mètode Feldenkrais, i l’exploració  del moviment i la dansa.

 

#consciència #sensorial #escolta #suau #intern #alliberar #salut #benestar #descobriment #exploració #creixement


 

Olga Tragant

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000 – 14, havent realitzat monogràfics i la formació en Periné i Moviment.  Es professora del Mètode Feldenkrais, acreditada per la International Feldenkrais Federation (Euro Tab).

L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó, Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa: dansa contemporània, consciència i anatomia del moviment, improvisació/moviment creatiu.

 


 

Preu
110€ / trimestre (11 sessions)
65€ (paquet de 5 sessions a gastar en el curs d’aquest trimestre
195€ / trimestre: si fas 2 Cursos: Consciència i Moviment + Bases Dansa

INSCRIPCIONS i política de pagament