Dansa Contemporània II – nivell intermedi (online)

amb Ursa Sekirnik

dijous matí: 10 a 11:30h
dimarts tarda: 20 a 21:30h

2 sessions setmana: 120€ tot el trimestre / 70€ mig trimestre
1 sessió / setmana: 70€ tot el trimestre / 40€ mig trimestre 
10€ classe solta

 

Novetats en les inscripcions i preus
Com entrar a les classes online

 

ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: entre 2 i 3  anys de pràctica continuada en la dansa contemporània (mínim 2 dies/setmana)

 

La classe comença amb un escalfament dinàmic que busca establir relació amb l’espai i amb les persones que ens envolten. Les sessions combinen l’aprenentatge a partir de materials fixats en forma de seqüències de moviment, i el treball a través de materials d’improvisació / exploració. Tots ells amb l’objectiu de millorar la tècnica de la dansa en quan a la mecànica, l’eficiència, la claredat i la qualitat del moviment.

Amb els materials fixats (seqüencies de moviment) ens concentrarem en el treball de relació amb el terra, les passades per l’espai, els canvis de pes, l´ús de diferents suports i coordinacions, entre d’altres mecanismes/ habilitats. A través de les pautes d’exploració i improvisació treballem les diferents relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i alhora qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat, ampliant així les eines i possibilitats de la nostra dansa.

En el seu conjunt, el treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.

 

NOTA sobre les classes online
A les classes online continuarem treballant  tant  les seqüències de moviment com l’exploració  de diferents aspectes de la dansa.
Iniciarem la classe  fent un treball individual a partir de diverses pautes guiades que ens permetran descobrir patrons de moviment nous. Les seqüències de moviment estaran adaptades per poder treballar en espais reduïts, cosa que no ens impedirà poder estudiar la tècnica i mecanismes de moviment.
 

 

Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) l’any 2011). Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Treballa com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Ha treballat amb  Jerome Bel  en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualment col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.