Dansa Contemporània II – nivell intermedi (online)

amb Ursa Sekirnik

dimarts tarda: 20 a 21:30h
dijous matí: 10 a 11:30h

2 sessions setmana: 120€ tot el trimestre / 70€ mig trimestre
1 sessió / setmana: 70€ tot el trimestre / 40€ mig trimestre 
10€ classe solta

 

Novetats en les inscripcions i preus
Com entrar a les classes online

 

ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: entre 2 i 3  anys de pràctica continuada en la dansa contemporània (mínim 2 dies/setmana)

 

La classe comença amb un escalfament dinàmic. Les sessions combinen l’aprenentatge a partir de materials fixats en forma de seqüències de moviment, i el treball a través de materials d’improvisació / exploració. Tots ells amb l’objectiu de millorar la tècnica de la dansa en quan a la mecànica, l’eficiència, la claredat i la qualitat del moviment.

Amb els materials fixats (seqüencies de moviment) ens concentrarem en el treball de relació amb el terra, les passades per l’espai, els canvis de pes, l´ús de diferents suports i coordinacions, entre d’altres mecanismes/ habilitats. A través de les pautes d’exploració i improvisació treballem les diferents relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i alhora qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat, ampliant així les eines i possibilitats de la nostra dansa.

En el seu conjunt, el treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.

 


 

Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) l’any 2011). Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Treballa com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Ha treballat amb  Jerome Bel  en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualment col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.