Dansa Contemporània. Transitant l’acció (nivell intermedi I-II)

amb Helena Canas

 

28 juny  – 14 Juliol (3 setmanes)
dilluns i dimecres de 20 a 21:30h (setmana 1 i 2), de 20:15 a 21:45h (setmana 3)

preu 70€
descomptes: 65€  (a socis de l’APdC  i  alumnes de tragantDansa curs 2020-21)

 

El curs està dirigit a persones que tinguin ganes  ampliar les possibilitats del seu moviment, utilitzant diversitat d’eines i exercicis.

Aquestes classes es basen tant en el treball tècnic com en el treball d’exploració – improvisació. La part més tècnica de les sessions es fonamenta i  combina la tècnica release i la tècnica limón  i es desenvolupa a través de frases de moviments estructurats. A través de la improvisació  explorarem el propi moviment, arriscant i deixant-nos sorprendre.

Alguns aspectes que  practicarem seran: diferents maneres d’entrar i sortir de terra amb fluïdesa, l’ús i la  consciència de l’espai, i  la gestió del propi centre i els suports. Aprendrem a utilitzar l’energia justa en les diferents accions (girar, saltar, etc)  per poder moure’ns amb seguretat,  silenciosa i lliurement.

 


 

Helena Canas

Ballarina especialitzada en dansa contemporània i teatre físic, formada a l ́escola Varium i Coco Comin. Graduada en Educació Social (UOC, 2018).

Ha treballat amb la Cia In Motus, Cia. Physical Momentum Project amb la producció́ “Capital” i “Magnificat”, representada a Barcelona i presentada durant l’estiu 2014 dins de la programació de la “Red de Festivales Centro Occidente” de Mèxic.
També la peça de creació pròpia “Cospress”, un duet de dansa teatre representat a Catalunya, Espanya, Romania i Alemanya, i dues peces pròpies: “Any Day” i un duet “Playazoooh!!!”. Ha treballat com a creadora i ballarina amb la producció́ “Elegantly Wasted” i “Lapso”, Cia. Nadine Gerspacher.

D’intèrpret amb les Cies. Bebeto Cidra, amb la peça “Cíclico y Consagración de la Primavera” Cobosmika, com a substituta de la peça “Choice”, Fura del Baus, – Dansa aèria- “Event Huawei device (Mobile World Congress)”al MNAC de Barcelona, Sol Picó – ballarina a la pel·lícula: “Cerca de tu casa”, Les Filles Föllen, amb la peça “Unter der Shönen Haut”, Lecildouloup, a
“Plus fort que les frontiérès”, i de gira per Espanya amb un musical infantil de la Cia. Pizarra, com a ballarina, actriu i cantant, entre d ́altres.

Treballa com a docent a les escoles de formació professional: Som-hi Dansa i l’escola de Circ Rogelio Rivel i també al C.C.Barceloneta.