Dansa contemporània (nivell II-III)


dilluns i dimecres de 9:30 a 11h
amb Maria Hernando

 

 

preus

Trimestre complet dos dies 190€ (hi donem prioritat) /  un dia 110€
Mig trimestre dos dies 110€ / un dia 65€
Classes soltes: 14€ (si hi ha disponibilitat de places)

 

Requeriments pel curs

ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana-alta
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: Entre 3 – 4 anys d’experiència continuada en dansa contemporània i tècniques de moviment.

 


 

Sobre el curs

Iniciarem les sessions de matins despertant el cos i fent un escalfament que de forma gradual anirà incrementant la intensitat física del moviment.
Establirem principis tècnics i naturals de la dansa contemporània, treballant des de l’anatomia i des de diverses mecàniques del moviment. Abordarem fonaments com la gravetat, la força centrifuga, l’acció/ reacció, la velocitat , la musicalitat, l’espai i el temps, la resistència i la precisió.

Cultivarem les nostres qualitats motrius i les nostres capacitats coordinatives, a partir d’ exercicis que aniran de simples a complexos, amb materials establerts (coreografiats) i materials oberts (improvisats). Ballarem i repetirem exercicis que ens ajudaran a ser més conscients de la nostra estructura òssia i muscular.

Els objectius primordials seran enriquir el nostre llenguatge físic, ampliar la nostra consciència corporal, moure’ns de manera eficient i per sobre de tot gaudir de la dansa.

 

+ Espectacle : https://vimeo.com/275637269 

+ Classe de ‘partnering’: https://vimeo.com/280712441 

+ Classe d’improvisació: https://vimeo.com/280952612 

 

 

Maria Hernando

es forma en Dansa Contemporània a Salzburg (SEAD), Nova York (Tisch School of the Arts NYU) i a Barcelona (Area, Espai de dansa i creació).

S’interessa especialment per l’ improvisació, la composició instantània i el moviment autèntic. Alguns dels professors destacats en aquesta descoberta del moviment i la creació són Fabiana Capriotti, Gema Diaz, Thomas Hauert, Martin Kilvady, Cecilia Colacrai i Julyen Hamilton, amb qui treballa i porta a escena “ Silver líquid, Silver thread”.  

Es integrant de la Producció Nacional de Dansa de Catalunya, sota la direcció de Roser López Espinosa (“L’Estol”) i Thomas Noone (“Many”).
També forma part de  La Petita Malumaluga, companyia especialitzada en espectacles per a nadons, amb qui ha presentat el treball al Grec, a la Fira de Tàrrega 2017 i al TNC.
Properament estrenarà “Gran Bolero” de Jesús Rúbio, una coproducció entre el Mercat de les Flors i Teatros del Canal (Madrid).

Anteriorment forma part de la companyia Divadlo Studio Tanca (Eslovàquia) on interpretà peces de coreògrafs com Julyen Hamilton, Jozef Frucek, Peter Mika i Olga Cobos, Stanislava Vlceková,  Milan i Zuna Kozanek i Tomas Danielis entre d’altres.
Ha treballat com a freelance a Europa per a Ivana Müller i Renan Martins d’Oliveira.

Dona classes de dansa contemporània, dansa creativa i improvisació a diversos centres i conservatoris d’aquí i de l’estranger.