dansa contemporània (nivell intermedi)

amb Sol Vázquez
dimarts i dijous de 10 a 11:30h
180€ / trimestre tardor (no hi ha matrícula)
* cal inscriure’s al curs complert / no hi ha l’opció de paquets de sessions per aquest curs

ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana-alta
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: Mínim 3 anys d’experiència continuada en dansa contemporània i tècniques de moviment.

 

A partir d’un entrenament bàsic per entrar en calor amb l’ús de linees d’energia, col·locació, precisió i força, la proposta d’aquesta classe es basa en aconseguir controlar el nostre cos i generar un pensament flexible i actiu. 4 Seran els objectius base: la relació amb el terra i l’espai, la integració de totes les parts del cos, la fluïdesa en l’acció i la percepció del cos en l’espai. Una vegada adquirida aquesta barreja de conceptes, estarem llestos per llançar-nos a la llibertat de moviment. Entre altres coses lligarem: pes, ritme, impuls, equilibri, baixades, salts i girs a través de diverses combinacions i de l’exploració d’un espai compartit, en tots els planols, tant en el terra com a dalt, moldejant un espai no buit. Utilitzarem eines del release, flying low, contact i improvisació.Sol Vázquez
(Argentina/ Barcelona)

Nascuda a Argentina, viu i treballa a Barcelona. Titulada en dansa clàssica i contemporània pel magisteri d’art de Mar del Plata a Argentina. Ha treballat en companyies independents de la seva ciutat natal. S’instal·la a Barcelona l’any 2002 i continua la seva formació de manera independent amb varietat de tècniques com el release, flying low, contact, i improvisació entre altres. Com a professora ha treballat des del 2006 fins el 2012 amb l’Aula de Teatre de Mataró i actualment dona classes i intensius en diverses institucions.
Va formar part de la companyia Art Trànsit Dansa, com a assistent i ballarina entre el 2005 i el 2012. Actualment treballa com a freelance amb les companyies Enclave Arts del Moviment de Roberto Oliván, amb la companyia Sebastián García Ferro i amb la companyia Atempo Circ, i amb la companyia Roser López Espinosa amb l´últim espectacle ‘Novembre’.