De la gravetat a la lleugeresa

amb Lali Ayguadé

dates: del 13 al 17 de Juliol
de dilluns a divendres, de 10 a 12h

preu: 80€ tot el curs / 20€ classes soltes
dte: 10% de dte si t’apuntes a més d’un curs de juliol / 75€ socis APdC i alumnes del curs 2019-20 de tragantDansa
* Es donarà prioritat a les persones que s’apuntin a tot el curs / Els descomptes no són acumulatius.
** El descompte d’alumnes s’aplicarà a qui hagi fet classes com a mínim en 2 trimestres d’aquest curs 2019-2020
*** Places limitades per garantir les mesures d’higiene i seguretat. 

 

ÀREA: tècnica i exploració – improvisació
EXPERIÈNCIA: nivell intermedi-avançat i avançat

 

CURS PRESENCIAL amb les mesures d’higiene, desinfecció i seguretat requerides
tragantDansa elaborarà un protocol per tal d’adaptar-se al compliment de les mesures de distanciament, higièniques i protecció establertes en el Pla per a la Transició cap a una nova Normalitat, que contempla la reobertura de les Escoles de Dansa a partir de la Fase II. + info

 


 

De la gravetat a la lleugeresa. Dansa Contemporània: tècnica i més

 

El meu treball està basat en com utilitzem el terra quan ballem, donant una gran importància a la nostra base, els peus, com a suport de tot el nostre moviment. Els peus i les cames són la potència deixant, així, la resta del cos lliure per poder-se expressar. Reconèixer on està el nostre pes i com utilitzar-lo per tenir més llibertat. El moviment que es treballa a la classe és ràpid però no oblida el detall. La continuïtat de moviment és molt important, l’energia en el nostre cos mai s’atura, fins i tot quan estem parats hi ha moviment.

En el curs  i a cada classe  es prioritzarà en el treball de tècnica, combinant un escalfament, frases de moviment i l’exploració a partir de pautes per investigar la fisicalitat i el moviment des d’un espai personal.

 


 

Lali Ayguadé

Es forma com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona (1986) i després a PARTS (Brusseles). Professionalment ha treballat per Publik Eye Company, Carmen Mehnert (DK), Akram Khan Company (Londres), Hofesh Shechter (Londres) i amb Marcos Morau/La Veronal, Roberto Olivan i Baró d’Evel.

La Lali ha coreografiat en col·laboració amb diferents artistes: “Twice read”, “Little me”, “Encuentro” entre altres. L’any 2013 crea els duets ‘Incognito’ i  ‘Saba”, i el 2015 la seva primera peça de llarga durada ‘Kokoro’, i al 2016 ‘De camino al Otro’. Després li ha seguit la peça ‘iU an MI’ coproduïda pel Mercat de les Flors, amb la qual ha realitzat gires internacionals.

El 2010 i 2014 va ser nominada als premis de la Crítica de Londres i el 2016 als premis Crítica Recomna.cat de Barcelona. És l’actriu-ballarina protagonista del curt ‘Timecode’, premiat al festival de Canes, als Goya i als Gaudí i nominat als Oscars (2016)

www.laliayguade.com