axis syllabus

amb Maria Mora

del 8 d’abril al 8 de juny
divendres de 11:05 – 13:05h
120€ / trimestre  (no hi ha matrícula)
70€ paquet 5 sessions / 16€ classe solta

ÀREA: exploració – tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: no cal tenir un nivell tècnic alt però sí una bona basa en el moviment i/o  la  dansa

_________________________________________________________________________________________

 

En aquest curs treballarem diversos temes intrínsecs al moviment i la dansa: l’ estructura òssia, muscular, les fàscies, aspectes físics del moviment, etc. Ho farem a través del moviment i la dansa. 
Volant a terra, girant i saltant, gaudint de l’art de moure’s i de ser moguts per la nostra increïble fisicalitat, explorarem l’eficàcia de la nostra estructura i com el nostre cos emmagatzema i allibera energia cinètica per tal de moure’s.

Axis Syllabus (AS) fou fundat pel ballarí Frey Faust i desenvolupat des de fa uns 30 anys per ballarins i professionals de diferents àmbits: arts del circ, fisioterapeutes, físics, osteòpates, ballarina, professors…. que integren la Syllabus Reaserch Comunity (ASRC).
Amb aquest treball s’ofereix una base per a l’auto coneixement i l’autonomia, i un desenvolupament de reflexos i hàbits per tal de conservar la salud corporal en dinàmica.

 


 

Maria Mora

ballarina-intèrpret, professora de moviment i dansa. Comença amb estudis musicals al Conservatori d’Enric Granados de Lleida, Catalunya. A partir d’aquesta experiència es posa en contacte amb la dansa contemporània.
Apassionada i curiosa per aquesta forma artística, comença a estudiar al Conservatori de Tarragona. Més tard viatja a Brussel·les durant 5 anys per continuar el seu desenvolupament en el camp de la dansa, on rep la informació de diferents mestres i experimenta en diversos estils.
El 2007 descobreix l’Axis Syllabus i s’involucra en la investigació i la comunitat ASRC (Syllabus Reaserch Comunity). Actualment n’és mestra certificada.
Ofereix classes de dansa contemporània, contact improvisació, i Axis Syllabus, arreu del territori.
Treballa com a intèrpret i investigadora en la dansa improvisació i el vocabulari de Soundpainting amb el grup de Free’t.
És membre de la companyia de dansa i música Mou-lo  Projectes. També participa com a organitzadora i professora en la comunitat Mou-lo de contact improvisació, que organitza intensius, classes regulars i jams a Lleida.