Iniciació a la Dansa Contemporània (online)

 

amb Ursa Sekirnik

dates: 6, 13, 20, 27 Juliol
dilluns, de 18:30 a 20h

preu: 35€ tot el curs / 10€ classes soltes
dte: 10% de dte si t’apuntes a més d’un curs de juliol
* idioma: ens adaptarem a les necessitats del grup (català, castellà, anglès)
connexió via zoom.us

 

ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: bàsica
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
DIRIGIT A: qui vulgui començar a aprendre les bases de la dansa contemporània i pels que vulguin  consolidar-ne els fonaments.

 


Aquest curs té com a objectiu general introduir els elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment.

Treballarem: la mobilitat articular, la coordinació general, la utilització de l’espai, el temps i del pes/la gravetat. Introduirem el vocabulari bàsic de la dansa contemporània: desplaçaments i canvis de pes, girs, salts, espirals, balanceigs, lliscades i rodades, caigudes/descens, etc. Ho treballarem a partir d’exercicis, seqüències de moviments i simples exploracions.  Les sessions tenen un ritme dinàmic i energètic i també inclouen exercicis de flexibilitat i tonificació  En el seu conjunt  aprendrem les bases de la dansa i amplirem les nostres possibilitats de moviment.

 


 

Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) l’any 2011). Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Treballa com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Ha treballat amb  Jerome Bel  en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualment col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.