Iniciació a la Dansa

 

amb Olga Tragant

 

dates: del 6 al 9 de juliol
de dilluns a dijous, de 18 a 20h

preu: 65€ tot el curs / 20€ sessions soltes
dte: 10% dte si t’apuntes a més d’un curs de juliol / 60€ socis APdC i alumnes curs 2019-20 de tragantDansa

* Es donarà prioritat a les persones que s’apuntin a tot el curs / Els descomptes no són acumulatius.
** El descompte d’alumnes s’aplicarà a qui hagi fet classes com a mínim en 2 trimestres d’aquest curs 2019-2020
*** Places limitades per garantir les mesures d’higiene i seguretat. 

 

ÀREA: tècnica de moviment i improvisació
DIRIGIT A: qui vulgui començar a aprendre les bases de la dansa contemporània i pels que vulguin consolidar-ne els fonaments.

 

CURS PRESENCIAL amb les mesures d’ higiene, desinfecció i seguretat requerides
tragantDansa  elaborarà un protocol  per tal d’adaptar-se al compliment de les mesures de distanciament, higièniques i protecció establertes en el Plà per a la Transició cap a una nova Normalitat, que contempla la reobertura de les Escoles de Dansa a partir de la Fase II. + info

 


 

Iniciació a la Dansa: moviment, sensibilitat i agilitat

Aquest curs té com a objectiu general introduir els elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment tot cultivant el plaer de moure’ns i de ballar.

Treballarem: la mobilitat articular, el to muscular, la flexibilitat, la coordinació general, la utilització de l’espai, el temps i del pes/la gravetat. Introduirem el vocabulari bàsic de la dansa contemporània: desplaçaments i canvis de pes, girs, salts, espirals, balanceigs, lliscades i rodades, caigudes/descens, etc. Ho treballarem a partir d’exercicis, seqüències de moviments i simples exploracions. Combinarem el treball dinàmic i energètic amb el treball d’escolta i consciència corporal de ritme tranquil. En conjunt, aprendrem les bases de la dansa, ampliant les nostres possibilitats de moviment, la sensibilitat i l’agilitat.

 


 

Olga Tragant (Barcelona)

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000  fins l’actualitat, havent realitzat la formació en Periné i Moviment.

L’Olga és  llicenciada en Ciències de l´Educacio Física (Universitat de Barcelona, INEF) i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign USA, 1988 – 93).  Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació  que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als  Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa. Actualment s’està endinsant en el Mètode Feldenkrais, realitzant la Formació d’aquest treball.