ioga matinal: hatha vinyassa ioga

amb Marisol Cordero

dimarts i dijous, de 9 a 10h
120€ / trimestre
70€  paquet 10 sessions / 9€  classe solta

ÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Creixement personal.
EXIGÈNCIA TÈCNICA: bàsica – mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: obert a tothom. Se’n poden beneficiar tant els qui s’inicien en el llenguatge corporal com la gent amb anys d’experiència en la dansa i pràctiques corporals i ballarins/nes.

 

Aquestes classes de Hatha Vinyassa Ioga són dinàmiques i vigoroses i incorporen l’execució d’aspectes centrals de la pràctica equilibrada del ioga, tals com: postures, accions energètiques per mantenir les assanes, la respiració o l’execució de pranayamas i meditació.
Cada sessió és una obertura a l’auto-escolta i a la connexió amb lo essencial, l’ estar present respirant.
Per a mi el ioga és una finestra des d’on mires el món, que t’ensenya a conèixer-te i a sentir que formes part d’ un tot.

 


 

Marisol Cordero

Vaig començar la vinculació amb el ioga quan estudiava pedagogia en Dansa Contemporània. Com a ballarina aviat vaig començar a reconèixer els innumerables beneficis d’aquesta disciplina no només a nivell físic (com a entrenament), sinó també a nivell energètic i emocional. Sóc amant de l’ensenyança corporal i després de 3 anys de pràctica constant, vaig dedicar un llarg període a investigar la metodologia d’ensenyança del Ashtanga ioga.
L’any 2013-2014 em vaig formar en Hatha Vinyasa Ioga amb la Rocío Ramos Morrison i vaig descobrir una manera amable i creativa, amb fortes bases pedagògiques i tècniques per ensenyar de forma segura. En l’actualitat dedico la meva vida professional a fer el què més m’agrada i apassiona, que és acompanyar en aquest camí d’aprenentatge i consciència a altres i aprendre amb ells/elles del seu procés.