Jam d’improvisació (composició instantània): Taller + Jam

dissabte, 12 Maig 2018

amb Societat Alaka: Helena Pellisé, Maria Mora, Melissa Scioscia i Majo Villafaina

 

Taller d’Improvisació
17 – 19:30h

Jam guiada
19:30 – 21:30h

 


 

Taller: COMPOSICIÓ INSTANTÀNEA SOBRE L’ACCIÓ DEL SILENCI
17 – 19:30h

 

En aquesta sessió treballarem les possibilitat del diàleg i la pausa. Pausa entesa com una acció activa i no passiva, amb moltes capes de significat, el silenci com a transició, suspensió, final …. 

El desenvolupament del treball anirà des de pràctiques individuals per trobar el propi solo a dinàmiques grupals, que obriran un espai de Jam.

 

Jam oberta
19:30 – 21:30h

Gaudirem d’una  Jam d’improvisació, un espai obert d’exploració on posar en pràctica les eines apreses i adquirides amb altres cossos i les eines que porti cadascú.

 


 

És un col·lectiu format per Helena Pellisé, Maria Mora, Melissa Scioscia i Majo Villafaina. Totes elles són creadores independents amb una trajectòria com a creadores i pedagogues. Comencen a treballar juntes el desembre 2016 compartint un mateix interès pel cos, el moviment i la composició instantània. La seva direcció és horitzontal i col·laborativa, on el vincle s’estableix des del sostenir, creant una unitat col·lectiva i desenvolupant així un vocabulari comú per a ser posat a escena. ‘Arxipèlag #’ és el primer projecte escènic de Societat Alaka, creat en residència a tragantDansa (Barcelona). https://www.facebook.com/SocietatAlaka/

 


 

Contribució

taller: 10€
jam: 3€
taller i jam: 12€


Inscripció

No cal fer inscripció prèviament. La contribució s’abonarà  a l’ arribar.