Joc i moviment en família

amb Cristina Martí

dates: 3 i 4 Juny (arribada dia 3, a les 11h/ finalització dia 4, 18h)
dirigit a: famílies amb fills/es  a partir de 3 anys fins a 9 i 10 anys
data límit inscripció: 30 maig
allotjament i àpats : Casa Rural l´Era d´en Rovira (casa veïna a  tragantCamp).
preus: inclouen curs + allotjament  + 4 àpats
família de 2 persones: 270€
família de 3 persones: 350€
família de 4 persones: 400€

 

Us proposem un curs especial  en un lloc especial, en l´entorn rural de l´Alzina de l´Aguda, a la Noguera. Ens mourem i jugarem en família tot gaudint de l´entorn incomparable que ens ofereix la natura. Crearem un espai de trobada, un espai segur on poder interactuar de forma lliure i espontània, un espai per compartir inquietuds, un espai on floreixin les individualitats dels petits i dels grans.
El protagonista serà el cos, l´espai i el moviment. Explorarem diverses propostes de moviment i les seves infinites variants, sempre respectant el desenvolupament motor dels infants.
Moure´ns junts, ballar, experimentar, cantar, parlar, escoltar, construir, observar, proposar, jugar…
Ens servirem també de cançons, jocs tradicionals i improvisacions guiades amb diferents materials no estructurats (peces de fusta, suro, teles, cordes…). Aquests materials ens regalen la possibilitat de descobrir, redescobrir i experimentar amb sensacions, textures, estructures i nous espais. És una oportunitat per observar i gaudir de la creativitat deixant sortir els potencials creatius.

Combinarem les sessions dins i fora la sala. Explorarem en l´espai exterior per connectar-nos, obrir la mirada i escoltar les necessitats autèntiques del moment.

 

 


Cristina Martí

Mare, ballarina, coreògrafa, assessora de moviment i pedagoga de dansa.

L’any 2010 la maternitat li ofereix una nova oportunitat de seguir creixent i obrir la mirada a nous horitzons i realitats. Dos anys després neix el projecte familiar MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA, que la porta a especialitzar-se en tallers de dansa, moviment i joc, adreçats a famílies amb nens. Aquests tallers es poden trobar en espais com l’Espai Familiar,, el Centre Obert Les Corts Sants, Somriure criança respectuosa, La Visiva, La Caldera de Les Corts i ara a tragantCamp.

Titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1998, i equivalència d’Estudis Superiors de Dansa en l´especialitat de Pedagogia de la Dansa per l´Institut del Teatre de Barcelona el 2010.Amplia la seva formació amb Iñaqui Azpillaga, Ted Stoffer, Emio Greco,Andrew de L. Harwood i Peeping Tom, entre altres.

Actualment està cursant la formació ATB (Awareness Through the Body – Despertar la consciència a través del cos).


Organització Jornades

dissabte 3 juny

11:00h. ARRIBADA
12:00h. – 13:30h. Benviguda i pràctica a la sala.
13:30h. DINAR
15:30h. – 17:00h. Pràctica a la sala amb materials de fusta.
17:00h. – 18:00 h. Descans i BERENAR
18:00h. – 19:30h. Pràctica a al natura.
20:30h. SOPAR

diumenge 4 juny

08:30h. – 09:30h. ESMORZAR
10:00h. – 11:30h. Pràctica a la natura (recollida d’elements a la natura).
11:30h. – 12:30h. Descans i fruita
12:30h. – 13:30h. Dinàmica amb els elements recollits.
13:30h. DINAR
16:00h. – 17:00h. Pràctica a la sala.
18:00h. COMIAT


 

Allotjament

Casa Rural l’Era d’en Rovira, situada just davant de tragantCamp. L’era del Rovira és una antiga masoveria, es tracta d’una edificació aïllada, totalment de pedra, ubicada a l’Alzina de l’Aguda i que data del S XIX.
La casa ha estat totalment reformada i equipada amb totes les necessitats actuals.

Cada família disposarà d’una habitació. Hi ha 5 habitacions, 4 d’elles són habitacions  dobles  amb llits individuals on hi afegirem llits suplementaris pels nens i nenes segons la família. I també hi ha una habitació amb llit de matrimoni on també hi afegirem algun llit.

També disposem d’una habitació compartida a tragantCamp, que utilitzarem si es fa necessari.

+ info: http://leradelrovira.com

 

Menjar
 
La nostra cuinera, la Lola, ens prepararà uns àpats saludables i deliciosos, prioritàriament vegetarians i adequats pels nens.
 
 

Com arribar

c/ de l’om, nº 1, CP. 25748, l´Alzina de Ribelles, La Noguera, Lleida.

Pels cursos mirem d’organitzar-nos compartint els possibles cotxes dels participant. Si això no és possible, la segona opció és el servei d’un taxi-furgo de Ponts que ens trasllada des de Barcelona a l’Alzina i  de l’Alzina a Barcelona o des d’on hi hagi el grup més nombrós. Nosaltres ajudem per  organitzar el transport.

En cotxe:
Venint de Barcelona o de Lleida per la A2, a l’alçada de Cervera, agafeu la sortida 520 en direcció Ponts per la carretera L311.
Un cop passat el poble de Cabanabona trobareu el trencall de l’Alzina a la dreta
Hi ha aproximadament 1h30 en cotxe des de Barcelona i  1h des de Lleida.

Coordenades GPS: 41º51’58.8″N1º14’28.3″E.

Autocar:
Es pot arribar en autocar fins a Ponts (7km de l’Alzina). Els autocars Alzina Graells fan el trajecte entre Barcelona i Andorra i tenen parada a Ponts  (www.alsa.es). Els  horaris són molt limitats. Només hi ha 2 autocars /dia i trajecte.  Si arribeu en autocar us podem venir a buscar a Ponts.

 

tragantCamp [pel cultiu de la dansa i les pràctiques corporals]
sobre tragantCamp


INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ
per més informació no dubteu en contactar amb nosaltres:
info@tragantdansa.com / 666 28 57 15
Per formalitzar la inscripció