Kun Dance: ballar – improvisar – investigar – crèixer

amb  Dominik Borucki

dates: 14 desembre
divendres  de  17:·30  – 21:30h

preu /sessió: 30€

ÀREA: creació, consciència, benestar
EXPERIÈNCIA: obert a diversitat d’experiència

 


 

A Kun Dance utilitzem la improvisació com a microcosmos de la nostra pròpia vida. En l’espai improvisat apareixen  els temes personals i grupals de manera directa i la nostra capacitat de crear la pròpia vida es reflexa en la manera que improvisem.  Alhora, la improvisació com a mitjà artístic ens ofereix la possibilitat de donar nous significats als esdeveniments de les nostres vides a través del llenguatge simbòlic i energètic.  

 

Kun Dance és una pràctica de dansa improvisada  i consciència corporal. en aquest pràctica fem servir eines de les psicoteràpies corporals i artístiques i de les constel·lacions familiars. Busquem conèixer-nos millor, trobar els nostres llenguatges de moviment i expressió, crear mons simbòlics compartits i reescriure les nostres pròpies històries.

 


 

Dominik Borucki

ballarí, actor i coreògraf alemany amb una àmplia trajectòria internacional. Resideix a Cardedeu / Barcelona i treballa en dansa contemporània i en la  teràpia psicocorporal, l’arteràpia i la sanació. Des de 1994 dona classes i presenta les seves obres de dansa en més de 15 països d’Amèrica, Europa i la India. S’interessa especialment pels tallers i les actuacions bailarín, actor y coreógrafo alemán con una amplia trayectoria internacional. Reside en Cardedeu / Barcelona y trabaja aparte de la danza contemporánea con la terapia psicocorporal, el arteterapia y la sanación. Desde 1994 imparte clases y presenta sus obras de danza en más de 15 países de América, Europa y la India. El seu interès especial, ja sigui en els tallers com en les actuacions, és la improvisació com a art independent a escena.
Per a més informació en relació al treball de Borucki: www.dominikborucki.com