La Fisicalitat Expressiva

 

La Fisicalitat Expressiva: acondicionament – tècnica – improvització

amb Èlia López

6 – 7 Juliol
dissabte i diumenge, de 10:30 a 14:30h
preu: 75€ ( socis de l’APdC i alumnes tragantDansa, 70€)

dirigit a:  persones amb un nivell avançat, semi-professionals i professionals

 


 

Aquest taller passa per diverses pràctiques que van des del ioga, la coordinació, l’atenció o els jocs de resistència per tal de construir un material personal i aprendre seqüències coreogràfiques de diferents dinàmiques.

Considero que l’entrenament pels ballarins ha de ser el més ampli possible, incloent-hi una varietat significativa de matèries o disciplines per tal d’aconseguir un cos versàtil, fort i àgil, encara que a vegades això vulgui dir anar més enllà de la dansa. Per a mi, la dansa és moviment i energia i des d’aquesta perspectiva dono lloc per gran varietat de recursos i propostes sense necessitat de noms i etiquetes. En aquest taller treballarem amb el cos per aconseguir una fisicalitat expressiva que ens enriqueixi tant el treball tècnic com la improvisació.

 

Èlia Lopez va estudiar dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona i amplia els seus estudis viatjant per Europa i participant en cursos amb professors internacionals. Professionalment ha treballat amb diverses companyies, coreògrafs i artistes tals com: Sasha Waltz & Guests, La Veronal, Gelabert-Azzopardi, Àlex Rigola, Romeo Castellucci, Maura Morales, Gustavo Ramirez, Lanònima Imperial, Toula Limnaios, Stopgap Dance Company i Els Comediants, entre altres, i ha actuat amb ells per tot el món. També ha participat com a intèrpret, coreògrafa i assistent de moviment en projectes independents de video-dansa, instal·lacions, videoclips o fotografia. 

A part dels seus estudis en dansa, l’Elia és professora certificada de Ioga al Sivananda Vedanta Center i Sri Dharma Mittra (500h) i té el certificat d’estudis de Nutrició i Dietètica.