NATURES’19 – Taller de Land Art

El TALLER LAND ART, Creant Art a la Natura, forma part de les propostes de:

 

Natures’19
[intervencions artístiques en l’entorn rural]

Natures és una trobada que gira al voltant de propostes artístiques que dialoguen amb la natura, i concretament amb el paisatge rural de l’Alzina de l’Aguda, a la Noguera (Lleida).  + INFO


 

LAND ART: XERRADA + TALLER

 

XERRADA
Land Art: Una mirada a l’Art creat amb i a la Natura 

Diumenge 9 juny
d’11:15 a 12h

A càrrec de Lluís Sabadell Artiga

El Land Art és un moviment artístic que crea Art a la Natura, que neix als anys 60 als Estats Units i ràpidament arriba a Europa. A la xerrada analitzarem les principals diferències entre les dues escoles principals -l’Americana i l’Europea- per endinsar-nos i descobrir obres d’art i artistes sorprenents que treballen amb elements naturals.

 

TALLER
Creant Art a la Natura

Diumenge 9 de juny
de 12 a 14:30h

A càrrec de Lluís Sabadell Artiga
Dirigit a: curs obert a tothom, grans i petits. No cal experiència prèvia.

Preu: 55€ (aquest preu inclou la Xerrada i el Taller Land Art + dinar +  recorregut de presentacions de les propostes artístiques en l’entorn rural)
Si veniu amb menors de 13 anys  el seu cost és:  25€ tot el dia

 

El Land Art és una disciplina artística que crea Art a la Natura amb fulles, pedres, troncs… Fent servir només els elements que trobem al lloc i amb ajuda del “Joc de Land Art” ideat per Lluís Sabadell Artiga (artista especialitzat en Art i Natura) crearem intervencions artístiques a la Natura, amb els elements naturals. També aprendrem a escollir el millor lloc per a la nostra obra i a documentar-la mitjançant la fotografia.

 Lluís Sabadell Artiga
és artista especialitzat en Art i Ecologia i és el creador del “Joc de Land Art”, publicat per Cuscusian*s, l’editorial creada per ell mateix per publicar jocs d’art i llibres creatius. És llicenciat en Belles Arts en l’especialitat d’escultura per la Universitat de Barcelona i Màster en estudis comparats de Literatura, Art i Pensament (UPF). A més està especialitzat en processos de co-creació. L’any 2013 va fundar CoCreable (www.cocreable.org) un projecte que ajuda a escoles, empreses i  organitzacions a resoldre reptes col·lectivament mitjançant una metodologia de co- creació desenvolupada per ell mateix a partir de l’experiència amb diversos projectes d’innovació social