viatge cap a les subtileses del Contact Improvisació

amb Leilani Weiss

del 3 al 7 Juliol
de dilluns a divendres
18 – 20h
70€
10% dte pels alumnes matriculats

 

En cada moment,  la dansa juga amb el temps; diferent, delicat i elàstic.  Intentarem entrar en connexió amb una qualitat de presència que ens permeti reconèixer i respectar la creativitat natural i els temps d’aquesta dansa compartida. Donarem valor a la confiança que nodreix la comunicació i obre possibilitats en la dansa.

Per a mi, el ‘Contact Improvisation’ és font inspiradora per la creativitat i treball artístic, així com una clau de lectura  del món y  la vida.  La seva pràctica m’omple de felicitat i satisfacció. El meu treball busca despertar  la pròpia recerca en qui participa de les meves classes, oferint la possibilitat d’una pràctica atenta i disciplinada, de gran profunditat i diversió.

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Leilani Weiss (Xile / Itàlia)
Leilani ha estat involucrada en el ‘Contact Improvisation’ en els últims 20 anys, practicant, ensenyant i continuament aprenent d’aquesta pràctica.
Es co – fundadora i directora artística de la Central de Movimiento Company a Itàlia. Ha actuat i ensenyat Contact Improvisation i Tango Argentino, desenvolupant-se i investigant tant el Contact Improvisation com el Contacttango.
Leilani organitza  l’ Italian Contact Festival i Lunati Contact Improvisation Events.
Ha ofert classes i actuat a Latino Amèrica, USA i al voltant d’Europa.