Laboratori LanDance: Dance On Land

hinichi Iova – Koga 

 

Aquest laboratori està dirigit a tothom que vulgui crear un joc artístic entre les matèries primeres que trobem a la natura i l’expressió personal. Desenvoluparem la nostra ment sensorial i les respostes creatives tot endinsant-nos en diferents paisatges per estudiar tant els patrons de l’entorn, com les respostes del nostre cos.

La imaginació és capaç de canviar la qualitat del què fem i d’obrir tot un ventall d’accions inesperat. Aquest treball ens permetrà confiar amb el propi cos i connectar amb l’espai expansiu que inclou l’entorn personal i universal.

Treballarem a partir d’un entrenament tant físic com d’improvisació arrelat en els treballs de Noguchi Taiso, Action Theater, Dao Yin, Aikido i Qigong.

Explorarem en contacte amb el paisatge per després tornar a l’estudi de dansa per analitzar i digerir les experiències del cos a la Natura.

Shinichi Iova – Koga (EEUU – Japó / Suïssa)

Shinichi Iova-Koga és el director artístic d’inkBoat, companyia de teatre físic i dansa fundada el 1998. Ha fet gires per Nord Amèrica, Europa, Corea del Sud i el Japó. També ha codirigit projectes amb grans coreògrafs i mestres de la dansa com Anna Halprin, Ko Murobushi, Sten Rudstrøm, Yuko Kaseki, Takuya Ishide i KT Nelson (ODC).

Funda l’estudi de dansa inkGround al Nord de Califòrnia, engegant els workshops Dance on Land i utilitzant un entorn ple de boscos, rius i paisatges costaners com a mitjans per una investigació de vida / dansa / natura.

Ha estat professor de composició i tècnica en Dansa al Mills College (MFA program, core faculty) i a la UC Davis (MFA program) i ha dirigit workshops en nombroses universitats americanes i centres europeus.