MOSTRA D’IMPROVISACIÓ. Dansa i Dibuix

 

 

amb Paolo Cingolani, Ceci Colacrai i Jaume Amigó

divendres 29 Desembre 2023, 20:15h
a tragantCamp, a l’Alzina, la Noguera (entre Ponts i Guissona)
durada aproximada: 25 min


MOSTRA D’IMPROVISACIÓ + copa post-performance + possibiitat de sopar
(mira a sota)

 

L´últim dia del Curs intensiu, el 29 de desembre, a les 20:15h, podrem gaudir d’una Performance  IMPROVISADA compartida entre  3 artistes del món de la dansa i les arts plàstiques. La Cecilia Colacrai, el Paolo Cingolani i el Jaume Amigó són artistes- creadors amb trajectòries consolidades,  a qui hem proposat trobar-se per  1ª vegada  i crear una Composició Instantània per aquesta ocasió.
L’escolta i la presa de decisions en  el moment present aniran desplegant una creació efímera que només els presents tindrem el plaer de gaudir.

 

Paolo Cingolani (Itàlia)
és un performer amb recorregut internacional especialitzat en l’art de la improvisació i de la composició instantània. El seu treball es fonda en l’ús privilegiat de la intuïció per crear moviment i es caracteritza per una tècnica que harmonitza de manera única la dansa amb l’ús de paraules a l’escenari. Des del 2012, és membre d’Allen’s Line, la companyia de Julyen Hamilton.
Paolo també es dedica a crear esdeveniments amb altres artistes, ballarins, músics i dissenyadors visuals. La seva manera de crear actuacions defineix una clara poètica del temps i l’espai, una veu singular al mar de la improvisació contemporània de la dansa. Com a freelancer, ha actuat extensament a tot Europa (2005-2023). Com a docent, ha desenvolupat una tècnica personal cosment (Alchemy Movement) a partir de la combinació de Tai-Ji i Qi Gong amb els principis de la dansa contemporània. Des de 2006, ha impartit classes a escoles, universitats i festivals a tot Europa i Estats Units.

 

Cecilia Colacrai (Argentina/ Barcelona)
és ballarina, coreògrafa i docent de dansa. Actualment i des de fa 10 anys forma part del col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa. En solitari ha creat diverses peçes: Sola?, La incorruptible belleza de la distancia y R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination), entre d’altres.
Ha col·laborat amb: Thomas Hauert, Joao Lima, Lucas Condró, Carlota Subirós, Jorge Albuerne, Joan Català, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Emmanuel Grivet, Toni Mira, entre d’altres.
Ha format part de la junta directiva de l’APdC i ha estat sòcia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

 

Jaume Amigó  (Sant Feliu de Llobregat/ (l’Alzina de l’Aguda, Lleida)

Fidel a la seva vocació de pintor, ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal, vinculat a la natura, a les seves transformacions, a la terra. A més a més de la pintura, ha realitzat múltiples incursions en l’escultura, la ceràmica, el gravat, així com en la dansa i el teatre, per tornar sempre a la pintura, la seva forma d’expressió de referència. Els seus viatges al Marroc i sobretot al Japó han marcat considerablement la seva obra.
Ha realitzat exposicions a Barcelona, Amsterdam, Madrid, Chicago, Osaka, Tòquio, Sion (Suïssa) i França. Ha treballat amb la Galeria dels Àngels (Barcelona), la Michael Dunev Art Projects (Torroella de Montgrí), Galerie Roger Katwijk (Amsterdam), Le Ferm Asile (Sion, Suïssa), Art Front Gallery i Broken Gallery (Toquio), Galeria Petit Pois (Osaka), entre d’altres.

 


 

INFORMACIÓ IMPORTANT

 

Entrada amb taquilla inversa 

Us convidem a una copa post-performace
I podeu quedar-vos a sopar per 12€

Reserva per la Mostra i/o el sopar fins el dia 27 de desembre: info@tragantdansa.com / 666 28 57 15

Els i les participants al Curs Intensiu dels dies 27, 28 i 29 de Desembre que vulguin quedar-se al mostra, podran quedar-se a sopar i a dormir  (10€ + 20€) la nit del 29 i 30 si ho desitgen.