docència

Actualment concentro gran part de la meva tasca docent a tragantDansa, però també ofereixo cursos i tallers a diferents espais i col·lectius, podent-los adaptar segons les necessitats dels grups i llocs.

 

:: CURSOS TRONCALS ::

 

Cos: anatomia, consciència i moviment

 

Quin ús fem del cos propi? Com podem estar i moure’ns amb més llibertat, sensibilitat i eficiència ?
Afinarem l’escolta i el coneixement del  propi cos posant atenció al pes, al to, a la respiració, la mobilitat articular, a la relació entre parts del cos, etc. Practicarem diverses maneres de moure’ns i d’organitzar el nostre gest, l’acció o el moviment. Ens valdrem de les pràctiques de  l’anatomia vivenciada (anatomia pel moviment de Blandine Calais), la consciència sensorial, el mètode Feldenkrais (de Moshe Feldenkrais)  i l’exploració del moviment i la dansa.

 

 

Mètode Feldenkrais. Autoconsciència a través del moviment

 

A través del moviment i  d’un un enfocament suau i plaent millorarem la nostre consciència  des de el moviment i ampliarem les  possibilitats  d’acció i  de llibertat de moviment.
Practicarem a través de seqüències progressives de moviments i us aniré guiant per tal d’ aprendre a escoltar el nostre cos i el moviment, a conèixer què fem i com ho fem, fer-nos conscients de patrons i hàbits que tenim arrelats i explorant noves propostes per coordinar, organitzar i habitar el nostre moviment d’una forma saludable i eficient.

 

Bases de la dansa

 

Aquest curs té com a objectiu general introduir els elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment tot cultivant el plaer de moure’ns i de ballar. Ho treballarem a partir d’exercicis, seqüències de moviments i simples exploracions. Combinarem el treball dinàmic i energètic amb el treball d’escolta i consciència corporal de ritme tranquil. En conjunt, aprendrem les bases de la dansa, ampliant les nostres possibilitats de moviment, la sensibilitat, la coordinació i l’agilitat.

 

 

Moviment Creatiu: improvisació i creació

 

En aquest curs introduirem diverses eines i recursos a nivell creatiu que ens ajudaran a potenciar la nostra capacitat de creació i d’expressió a través del cos i del moviment. Descobrirem les possibilitats que té el cos per desenvolupar un vocabulari corporal/físic propi i donar forma i expressió a sensacions, impulsos, energies, imatges, records, etc.
Posarem l’atenció en la relació entre cos-moviment i espai, entre cos -moviment i temps,  textures, qualitats, i en l’escolta d’un mateix i en relació amb els altres.

 

 

:: ALTRES CURSOS ::

 

Laboratori de Solos

 

 

Dansa i Natura

 

 

Dansa i Entorn Urbà

 

 

Formació [inside movement]

 

 

Moviment i Dansa per a Joves