previous arrow
next arrow
Slider

 

 

tragantCamp [pel cultiu de Art i Moviment]
a l’Alzina de l’Aguda, la Noguera (Lleida)

 

tragantCamp

tragantCamp neix de l’iniciativa de l’artista visual Jaume Amigó  i la ballarina i coreògrafa Olga Tragant, qui des de tragantCamp, la seva residencia-estudi a l’Alzina de l’Aguda (la Noguera) promouen l’art i la creació contemporània en l’entorn rural.
tragantCamp és un espai que es desplega a partir de 3 eixos: el moviment/dansa,  l’art i la natura, i es desenvolupa amb finalitats artístiques, divulgatives i de benestar.
Creiem en la relació fèrtil entre art i entorn rural, i entre el món urbà i el món rural.
tragantCamp es un espai idòni per gaudir d’un temps tranquil  i poder concentrar-se sense les distraccions, i sense el ritme i l’estrès que poden generar les ciutats.

 

què fem

> Cursos – setmanals i mensuals, cursos intensius i retirs de setmana, períodes de ponts i vacances.
> Mostres de treballs post laboratoris o residències.
> Festival NATURES propostes artístiques a l’entorn rural
> Estudi de treball-creació de l’artista Jaume Amigó
> Lloguer d’espais per a grups, col·lectius, companyies o individus que vulguin organitzar: tallers o cursos, assaigs, laboratoris, reunions de feina, seminaris o recessos, etc. en un espai que permet concentració, convivència i/o silenci.


on som

tragantCamp es troba a l’Alzina de l’Aguda, també anomenada Alzina de Ribelles, un poblet de 20 habitants situat a la comarca de la Noguera (Lleida), en el llindar amb la comarca de la Segarra.
L’Alzina pertany al municipi de Vilanova de l’Aguda i es troba entre els pobles de Guissona i Ponts. Situat a 487 m d’altitud, des de l’Alzina hi veiem el Montsec, El Cadí i el Pirineu. Queda a 125 km de distància de Barcelona (a 1½ h en cotxe), i a 73 km de Lleida. Altres pobles de la vora són: Tàrrega, Artesa, Agramunt i Cervera.
El poble de l’Alzina es troba en mig d’un entorn envoltat de camps d’ordi i blat, i d’alguns bosquets d’alzines i roures, amb unes estacions molt marcades i un paisatge també canviant depenent de l’època de l’any. És un entorn molt tranquil i silenciós, absent de contaminació lumínica i per tant amb cels especialment estrellats.