sobre tragantCamp

què és
Seu de tragantDansa  situada en l’entorn rural de l’Alzina de l’Aguda, a la comarca de la Noguera (Lleida)
Neix  amb  el desig de poder oferir diverses activitats en un entorn natural,  un espai per gaudir i concentrar-se  sense les distraccions, el ritme i  l’ estrès que poden generar les ciutats.

què fem
TREBALLS DE MOVIMENT – DANSA –  PRÀCTIQUES CORPORALS –  CONSCIÈNCIA – CREACIÓ – ART – NATURA
– Una programació de Cursos- Estades en  caps de setmana, períodes de ponts i vacances
– El Lloguer dels espais per grups, col·lectius, companyies o individus que vulguin organitzar: tallers o cursos, assajos, laboratoris, reunions de treball, seminaris o ‘retiros’ etc.. en un espai que permet concentració, convivència  i /o silenci.

qui som
Fa ja 10 anys, l´Olga Tragant i l’artista plàstic Jaume Amigó, varen adquirir unes antigues granges de pollastres que havien estat en desús feia molts anys. Al llarg d’aquest temps han anat restaurant aquests espais. Des de fa anys, s’hi troba l’estudi de treball de l’artista Jaume Amigó i ara obrim una nau per les activitats de dansa i pràctiques corporals.

on som
tragantCAMP es troba a l’Alzina de l’Aguda un poblet de 20 habitants situat a la comarca de la Noguera (Lleida) entre els pobles de Guissona i Ponts, a 125 km de distància de Barcelona i a 110 km de Lleida. Envoltat de camps d’ordi i blat, i d’alguns bosquets d’alzines i roures, és un entorn molt tranquil i silenciós, amb cels especialment estrellats.

 


 

 

Espais


El recinte de tragantCamp es troba just a l’entrada del poble de l’Alzina de l’Aguda, la Noguera (Lleida)
Antigament fou una Era amb el seu paller, i posteriorment  s’hi varen fer dues naus que es convertiren en granges de pollastres.
La granja va aturar la seva activitat pels anys 90’s i des d’aleshores i fins l’any 2005 els espais havien quedat en desús.
L’any 2005 hi vàrem arribar nosaltres, i al llarg dels últims  12 anys hem anat restaurant les dues naus i actualment una d’elles és l’espai de treball de l’artista Jaume Amigó, i l’altre és l’espai per les activitats de tragantCamp.

Disposem de:

ESPAI per les pràctiques de moviment

Dimensions: 95m2  (10 x 9,5m x 6m alçada)
Tarima de fusta natural (10 x 9m)
Espai amb molta llum
equip de so
estufes

ESPAI POLIVALENT  a continuació de la tarima de fusta

Dimensions: 45 m2 (9 x 5)
Es un bon espai de trobada, de descans i de lectura

VESTUARIS /WC/ DUTXES

CUINA – OFFICE

ESPAI DE DESCANS

PATI – JARDÍ EXTERIOR amb  bassa on podeu banyar-vos