com arribar


tragantCamp

carrer de l’esglesia, nº 1, CP. 25748, l’Alzina de l’Aguda, La Noguera (Lleida).

 


 

En cotxe:
Venint de Barcelona o de Lleida per l’autovia A2, a l’alçada de Cervera, agafeu la sortida 520 en direcció Ponts per la carretera L311.
Arribant al poble Cabanabona veureu una gasolinera abandonada a mà esquerra i quan ja hagueu deixat l’indret d’aquest poble, trobareu l’indicador de l’Alzina a la dreta, i a 2 km s’hi troba el poble i tragantCamp.

Autocar:
Es pot arribar en autocar fins a Ponts (7km de l’Alzina) en  trajecte entre Barcelona i Andorra o  fins a Cervera ( 25km)  en trajecte Barcelona – Cervera (www.alsa.es).  Si arribeu en autocar us podem venir a buscar. Es imprescindible organitzar-ho amb temps.

 

BlaBlaCar
BlaBlaCar és un portal que connecte conductors amb places disponible amb passatgers que busquen un trajecte. Els preus són més econòmics que el transport públic.
BlaBlaCar

 

transport pels cursos:
Pels cursos mirem d’organitzar-nos compartint els possibles cotxes dels participant. Si això no és possible, la segona opció és el servei d’un taxi-furgo compartit  de Ponts que ens trasllada des de Barcelona a l’Alzina i  de l’Alzina a Barcelona o des d’on hi hagi el grup més nombrós. Nosaltres ajudem per  organitzar el transport.

 

Ubicació
L’Alzina
ubicació per arribar a l’Alzina