tragantXARXA

 
 
En diversos períodes de la història de tragantDansa, hem treballat en xarxa, amb la intenció d’establir complicitats amb altres entitats i/o persones amb l’objectiu de despertar interès i sensibilitat per les arts i la creació contemporània.

Amb NODES de GRÀCIA vàrem crear una associació per dinamitzar un projecte de vertebració territorial i transversalitat artística en col·laboració amb altres entitats i espais vinculats a la creació contemporània dins el barri de Gràcia: La Caldera (moviment), Experimentem amb l’art (arts visuals), Gràcia Territori Sonor (música), Saladestar (transdisciplinar), La Sala Becket (teatre).

Amb aquestes entitats vàrem desplegar diversos programes de residències amb artistes de les diverses disciplines (NodesCartisRes) i portes obertes (Dia de Nodes).

 
 
En procés d’elaboració…
 

Dia de Nodes, 2011


 

Intervenció de dansa en un pas zebra (a travessera de gràcia), dins Dies de Nodes 2011, organitzat per Nodes de Gràcia. Hi intervenen alumnes de tragantDansa (grup Dansa I), amb l’ acompanyament d’Olga Tragant.

 

 

Dia de Nodes, 2011