tragantPROCESSOS 2006 – 2008

 

En els primers anys de tragantPROCESSOS, entre el 2006 i el 2008, varem oferir residencies a creadors convidats. I va ser a partir de l’any 2009 que varem iniciar les convocatòries per les residències.

tragantPROCESSOS va seleccionar entre 4 i 5 propostes – artistes per any, vinculats a la creació escènica contemporània.
Cada projecte participant a tragantPROCESSOS  va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

2006 – 2008


 

 


 

#1 MASU FAJARDO (Santa Cruz de Tenerife) amb el projecte Espai Triple Sonor

Durant la tardor de 2006, l’artista Masu Fajardo (Santa Cruz de Tenerife) va treballar en residència la peça de creació Espai Triple Sonor, un projecte sobre la recerca del cos com a espai de pensament. El treball va ser presentat al públic en tres moments diferents del procés del creació, el 28 octubre, el 25 novembre i el 15 desembre, en el marc de tragantPROCESSOS.

 

 


 

#2 OLGA TRAGANT (Barcelona) amb el projecte Canvi de pell

La coreògrafa i ballarina Olga Tragant va treballar en la peça de creació Canvi de pell, una reflexió a través de la poètica del cos i del moviment de diferents temes relacionats amb la bellesa i la vellesa, interpretada per Miryam Garcia i Mara Smaldone. El treball en procés va ser presentat en diferents mostres al llarg del març, maig i juny de 2007.

 #3 ARIADNA ESTALELLA i PIERRE YVES DIACON
amb els projectes Blind steps and wet fingers i Collaborative work #1

Durant el juny de 2008, la creadora Ariadna Estalella i el ballarí Pierre Yves Diacon treballen en residència en dues peces de creació: Blind steps and wet fingers i Collaborative work #1. En aquesta última peça, l’Ariadna i el Pierre desenvolupen en procés creatiu i col·lectiu, iniciant i facilitant propostes i impulsos bàsics que es desenvoluparen en grup, amb la participació de Aloun Marchal i Icham Sqalli.

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.