tragantPROCESSOS 2009

 

 

tragantPROCESSOS és un projecte de residències que tragantDansa va impulsar entre els anys 2009 fins el 2016.  Aquest projectes va seleccionar entre 4 i 5 propostes per any  de treballs /artistes vinculats a la creació escènica contemporània.
Cada projecte participant a tragantPROCESSOS  va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

 

2009


 

 


 


#1 MARA SMALDONE
(Itàlia) amb el seu projecte Diva project: Love me more

Durant els mesos de febrer i març de 2009, la ballarina Mara Smaldone va treballar en la peça de creació “Diva Project: love me more”. La residència de dos mesos va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

 

 


 

#2 MAR MEDINA i JOSÉ PÉREZ (Barcelona) amb el seu projecte Interferències: solo con invitado

Durant els mesos de maig i juny de 2009, la ballarina Mar Medina i l’actor José Pérez treballen en la peça de creació “Interferències: solo con invitado”. La residència de dos mesos va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

 

 


 

#3 CLARA TENA i RAMÓN RODRÍGUEZ (Barcelona / Nova York) amb el seu projecte Feather Leather

Durant els mesos d’agost, setembre i octubre de 2009, la ballarina Clara Tena i el músic Ramón Rodríguez van treballar en la peça de creació “Feather Leather”. La residència de tres mesos va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

 

 


 

#4 DOMINIK BORUCKI amb el seu projecte Cos Des(a)rmat, amb Dominik Borucki, Claudia Cardona, Guillem Rodri, Laura Dorna, Ester Momblant, Rosa Ballarí i Olga Tragant.

 

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.