tragantPROCESSOS 2013

 

 

tragantPROCESSOS és un projecte de residències que tragantDansa va impulsar entre els anys 2009 fins el 2016. Aquest projectes va seleccionar entre 4 i 5 propostes per any de treballs /artistes vinculats a la creació escènica contemporània.

Cada projecte participant a tragantPROCESSOS va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

 

 

2013


 

 #1 CECILIA COLACRAI, MIREIA DE QUEROL i ANNA RUBIOLA
(Barcelona) amb el projecte Big Bouncers

Durant els mesos de gener i febrer de 2013, les ballarines Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola van treballar en la peça de creació Big Bouncers. La residència de dos mesos va incloure un taller / laboratori, una mostra oberta al públic i una xerrada, el dissabte 28 de desembre de 2013.

Big Bouncers és una pràctica escènica centrada en el moviment, que parla de l’origen. És una proposta creada per a un espai específic, en un temps específic. La investigació sobre un espai concret ens serveix de punt de partida per a desplegar una sèrie de mecanismes compositius, que a través de l’escriptura col·lectiva, ens portaran a construir una creació instantània, única i irrepetible. Big Bouncers és també un joc sobre la temporalitat i els possibles derivats d’un mateix origen; tot això traduït en cossos que es transformen, es modifiquen, es substitueixen, es complementen, versionen, etc.

 

 


 

#2 ÈLIA GENÍS i MONTSE ROIG amb el projecte Avui em veus, demà seré invisible

Durant els mesos de març i abril de 2013, les ballarines Èlia Genís i Montse Roig van treballar en la peça de creació “Avui em veus, demà seré invisible”. La residència de dos mesos va incloure un taller / laboratori, el dissabte 20 abril, així com una mostra oberta al públic i una xerrada, el dissabte 20 d’abril de 2013.

 

 


 

#3 ROSER TUTUSAUS amb el projecte Solo Express

Durant els mesos de maig i juny de 2013, Roser Tutusaus va treballar en la peça de creació Solo Express. La residència de dos mesos va incloure un taller / laboratori, el dissabte 29 juny, així com una mostra oberta al públic i una xerrada, el dissabte 29 de juny de 2013.

 

 


 

#4 MIRIAM AVA WOLODARSKI (San Francisco) amb el projecte Cau / Fall

Durant els mesos de octubre i novembre de 2013, Miriam Ava Wolodarski va treballar en la peça de creació Call / Fall. La residència de dos mesos va incloure un taller / laboratori, el dissabte 23 de novembre, així com una mostra oberta al públic i una xerrada, el dissabte 30 de novembre.

 

 


 

#5 AMPARO BADIOLA i NICK BURGE (Bilbao / Londres) amb el projecte Palabras Invisibles, residència d’intercanvi amb Muelle3 de Bilbao

Durant el setembre de 2013, tragantDansa va acollir en residència als ballarins Amparo Badiola i Nick Burge, en un intercanvi amb el centre Muelle3 de Bilbao, per treballar en la peça de creació Palabras Invisibles. La residència va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

Palabras invisibles és un projecte íntim i autobiogràfic que sorgeix de sobte, a partir de dos esdeveniments desencadenats d’un enrenou en la memòria d’Amparo Badiola. Un projecte sobre els fantasmes que habiten en nosaltres.

 

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.