tragantPROCESSOS 2014

 

 

tragantPROCESSOS és un projecte de residències que tragantDansa va impulsar entre els anys 2009 fins el 2016. Aquest projectes va seleccionar entre 4 i 5 propostes per any  de treballs /artistes vinculats a la creació escènica contemporània.
Cada projecte participant a tragantPROCESSOS  va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

2014


 

 


 

#1 NATXO MONTERO i LAIA CABRERA (Bilbao / Barcelona) amb el projecte Barbecho, en intercanvi amb Azala (Àlava)

Durant gener del 2014, tragantDansa va acollir en residència als artistes Natxo Montero (Bilbao) i Laia Cabrera (Barcelona), en un intercanvi amb el centre de creació Azala d’Àlava, per treballar en la peça de creació Barbecho. La residència va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

 

 


 

#2 FRANCISCO CÓRDOVA (Mèxic / Barcelona) amb el projecte Capital

L’artista resident Francisco Córdova (Mèxic / Barcelona) va treballar en la peça Capital durant els mesos de febrer i març del 2014. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, el 29 de març en el marc de tragantProcessos #1 2014.

 

 


 

#3 MARINA COLOMINA (Alacant / Barcelona) amb el projecte Particions

L’artista resident Marina Colomina (Alacant / Barcelona) va treballar en la peça Particions durant els mesos d’abril i maig del 2014. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, en el marc de tragantProcessos #2 2014.

 


 

#4 IDURRE AZKUE (Bilbao) amb el projecte Bailar por Bailar, en intercanvi amb Muelle3 (Bilbao)

Durant setembre del 2014, tragantDansa va acollir en residència a l’artista Idurre Azkue (Bilbao), en un intercanvi amb el centre Muelle3 de Bilbao, per treballar en la peça de creació Bailar por Bailar. La residència va incloure una mostra oberta al públic i una xerrada.

 

 


 

#5 PAOLO CINGOLANI (Itàlia / Barcelona) amb el projecte La Natura delle Cosa, en intercanvi amb Muelle3 (Bilbao)

L’artista resident Paolo Cingolani (Itàlia / Barcelona) va treballar en la peça La Natura delle Cosa durant els mesos novembre i desembre del 2014. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, en el marc de tragantProcessos #5 2014. Gingolani també va participar del programa de residències d’intercanvi, durant el setembre de 2014, amb el centre Muelle 3 de Bilbao.

 

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.