tragantPROCESSOS 2015

 

 

tragantPROCESSOS és un projecte de residències que tragantDansa va impulsar entre els anys 2009 fins el 2016.  Aquest projectes va seleccionar entre 4 i 5 propostes per any  de treballs /artistes vinculats a la creació escènica contemporània.
Cada projecte participant a tragantPROCESSOS  va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

2015


 

 #1 ABAST ELÀSTIC
(Catalunya / Alacant) amb el projecte A.U.R.A (Ahora usted recibirá algo)

Els artistes residents Carles Casallach i Marina Colomina, Abast Elàstic, (Catalunya / Alacant) van presentar la peça de creació A.U.R.A (Ahora usted recibirá algo) l’abril de 2015, en el marc de tragantProcessos #1 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior.

 

 


 

#2 HELENA PELLICER i GUY LEON (Catalunya / Israel) amb el projecte Taking a walk

Els artistes residents Helena Pellicer (Catalunya) i Guy Leon (Israel) van presentar la peça de creació Taking a walk el juny de 2015, en el marc de tragantProcessos #2 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior.

 

 


 

#3 YOLANDA ALONSO (Suècia / Catalunya) amb el projecte Laboratori del Silenci

L’artista resident Yolanda Alonso (Suècia / Catalunya) van presentar la peça de creació Laboratori del Silenci el juliol de 2015, en el marc de tragantProcessos #3 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior.

 

 


 

#4 MARIA TERESA TANZARELLA (Itàlia / Austria) amb el projecte Passport

L’artista resident Maria Teresa Tanzarella (Itàlia / Austria) va presentar la peça de creació Passport el juliol de 2015, en el marc de tragantProcessos #4 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior.

 

 


 

#5 CARLA ROISLIN (Bilbao / Amsterdam) amb el projecte De lo invisible a lo supervisible, intercanvi amb Muelle3 (Bilbao)

L’artista resident Carla Roislin (Bilbao / Amsterdam) van presentar la peça de creació De lo invisible a lo supervisible el juliol de 2015, en el marc de tragantProcessos #5 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior. Roislin també va participar del programa de residències d’intercanvi, amb el centre Muelle 3 de Bilbao.

 

 


 

#6 IERA DELP i ELISENDA FONTARNAU amb el projecte Inventari #2

Les artistes residents Iera Delp i Elisenda Fontarnau van presentar la peça de creació Inventari #2 el desembre de 2015, en el marc de tragantProcessos #6 2015. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior.

 

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.