tragantPROCESSOS 2016

 

 

tragantPROCESSOS és un projecte de residències que tragantDansa va impulsar entre els anys 2009 fins el 2016.  Aquest projectes va seleccionar entre 4 i 5 propostes per any  de treballs /artistes vinculats a la creació escènica contemporània.
Cada projecte participant a tragantPROCESSOS  va constar d’una residència per la creació del treball, una mostra amb públic del treball en procés i una xerrada post-mostra. Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.

 

2016


 

 


 

#1 URSA SEKIRNIK (Eslovènia / Barcelona) amb el projecte Radio Hit

Durant els mesos de març i abril del 2016, l’artista resident Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona) va treballar en la peça Radio Hit. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, a la primera edició de tragantPROCESSOS de 2016, el 30 d’abril de 2016.

 

 


 


#2 MANEL SALAS
(Barcelona) amb el projecte Imaginarium Frame

Durant els mesos de maig i juny del 2016, el ballarí i coreògraf Manel Salas (Barcelona) va treballar en la peça Imaginarium Frame. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, a la segona edició de tragantPROCESSOS del 2016, el 18 de juny del 2016.

 

 


 

#3 IRENE GARCÍA i ÈLIA GENÍS (Murcia / Barcelona) amb el projecte UMARMEN

Durant el juliol del 2016, Irene García (Murcia) i Èlia Genís (Barcelona) van treballar en la peça UMARMEN. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, en motiu de tragantPROCESSOS #3 del 2016, el 8 de juliol. 

 

 


 

#4 ROMAIN CHAT (França) amb el projecte I MUSIC

Durant el juliol del 2016, l’artista escènic i químic Romain Chat (França) va treballar en la seva peça I MUSIC. La residència va incloure la mostra oberta al públic i una xerrada posterior, a tragantPROCESSOS #4 del 2016, el 22 de juliol. 

 

 

 


 

#5 JOHNAN PÉREZ, MICHELE ALTINI i EDWARD TAMAYO (Veneçuela / Itàlia / Colombia) amb el projecte When I am not arround

Durant els mesos d’octubre i novembre del 2016, Johann Pérez (Veneçuela) , Michele Altini (Itàlia) i Edward Tamayo (Colòmbia) van participar en el programa de residències de creació en el marc tragantPROCESOS 2016. La peça resultant, When I am not around, es va mostrar el dissabte 26 de novembre del 2016 amb una xerrada amb els artistes.

 

 


 

Consulta totes les ediciones de tragantPROCESSOS.