Introducció al Mètode Feldenkrais

CURS 2023 – 2024
Trimestre  PRIMAVERA:
abril, maig i juny 2024

Mètode Feldenkrais. Autoconsciència a través del moviment


amb Olga Tragant
dijous, de 18 a 19:15h
dates: 11 abril – 20 juny
  (11 sessions)

 

 

sobre el curs

En aquestes classes treballarem a partir de moviments  simples per tal d’afinar la nostre percepció i millorar l’organització del nostre cos en moviment. Practicarem a través de seqüències progressives de moviments i us aniré guiant per tal d’anar posant atenció a diferents aspectes del cos, del moviment i l’acció.  Aprendrem a escoltar, a conèixer què fem i sobretot com ho fem, fer-nos conscients de patrons i hàbits que tenim arrelats i explorar noves propostes  per coordinar, organitzar i habitar el nostre moviment.
Des d’un enfocament suau i plaent millorarem la consciència sensorial, i les possibilitats de moviment per tal de moure’ns amb més facilitat, qualitat i llibertat.

 

ÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Creixement personal.
EXIGÈNCIA: bàsica – mitjana. Requereix un treball intens d’escolta i concentració.
EXPERIÈNCIA: obert a tothom.

 

 

Olga Tragant (Barcelona)

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000 – 16.  Es professora del Mètode Feldenkrais, acreditada per la International Feldenkrais Federation (Euro Tab).

L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa: dansa contemporània, consciència i anatomia del moviment, improvisació/moviment creatiu.

 

 


 

preus  i inscripció

curs trimestral: 110 €
paquet 3 sessions: 65€
classes soltes i prova: 14€

INSCRIPCIÓ i política de pagament