BASES DANSA CONTEMPORÀNIA

CURS 2023 – 2024
Trimestre Tardor: octubre, novembre i desembre 2023

 

amb l’Olga Tragant
divendres, 19 – 20:30h

 

dates: del 6 d’octubre al 22 de desembre (excepte 13 d’octubre i 8 de desembre)
lloc: tragantCamp a l’Alzina de l’Aguda (entre Ponts i Guissona)
dirigit a: Tothom. Adults de diferents edats amb o sense experiència prèvia

els divendres a la tarda oferim 2 cursos:
Base de la Dansa  i  Consciència i moviment.
Pots apuntar-te a un dels dos cursos, o  als dos.

 

 

Sobre el curs

Aquest curs té com a objectiu general introduir la dansa contemporània i els fonaments del moviment tot cultivant el plaer de moure’ns i de ballar.

Treballarem: la mobilitat articular, el to muscular, la flexibilitat, la coordinació general, la utilització de l’espai, del temps i del pes. Introduirem el vocabulari bàsic de la dansa contemporània: desplaçaments i canvis de pes, girs, salts, espirals, balanceigs, lliscades i rodades, caigudes/descens, etc. Ho treballarem a partir d’exercicis, seqüències de moviments i simples exploracions. Combinarem el treball dinàmic i energètic amb el treball d’escolta i consciència corporal de ritme tranquil. En conjunt, aprendrem les bases de la dansa, ampliant les nostres possibilitats de moure’ns i  de ballar

 


 

Olga Tragant

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000 – 14, havent realitzat monogràfics i la formació en Periné i Moviment.  Es professora del Mètode Feldenkrais, acreditada per la International Feldenkrais Federation (Euro Tab).

L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó, Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa: dansa contemporània, consciència i anatomia del moviment, improvisació/moviment creatiu.

 

 


Preu

110€ / trimestre (11 sessions)
65€ (paquet de 5 sessions a gastar en el curs d’aquest trimestre
195€ / trimestre: si fas 2 Cursos: Consciència i Moviment + Bases Dansa

 

INSCRIPCIONS  i política de pagament